Ole Petter Saxrud

Atea skal sammen med Cisco levere nettverk til alle Equinors lokasjoner globalt

Atea fornyer IT-avtalen med Equinor

IT-selskapet Atea fornyer IT-avtalen med Equinor. Atea får ansvaret for å levere nettverk til alle Equinors lokasjoner globalt. Avtalen har en varighet på fem år med mulighet for forlengelse. – Dette er en stor tillitserklæring fra Equinor at de velger å fornye avtalen med oss. 

Vi er stolte over å få muligheten til å levere IT-infrastruktur til et selskap som har drift i mer enn 30 land over hele verden, og som har en helt sentral rolle i energiomstillingen Norge og verden skal igjennom, sier Ole Petter Saxrud, adm. direktør i Atea Norge.

Leverer nettverk globalt

Atea skal sammen med Cisco levere nettverk til alle Equinors lokasjoner globalt. I tillegg vil Atea levere en digital plattform for oppfølging og innkjøp av maskinvare og programvare knyttet til nettverk.

– Det er gledelig å se Ateas evne til å vise kompetansen og ikke minst bygge tillitt ovenfor store aktører som Equinor. Vi er svært fornøyde med at Atea har fornyet sin IT-avtale med Equinor, og jeg vet at Cisco-teknologien vil bidra til suksess og digital transformasjon, sier Trine Strømsnes, General Manager i Cisco Norge.

Sikring av kritisk infrastruktur

Det digitale trusselbildet er i stor endring, og truslene blir flere og mer sofistikerte. Derfor er det viktig at digital infrastruktur er oppdatert, og at man har gode systemer som følger opp dette.

– Det digitale trusselbildet er mer krevende enn noen gang, og en oppdatert og sikker digital infrastruktur er helt avgjørende for å unngå sikkerhetsbrudd. Vi vet at våre kunder har hatt sikkerhet høyt på agendaen over mange år, og vi er takknemlige for tilliten Equinor viser oss med fornyelsen av denne IT-avtalen, sier Saxrud.

Kotek XL_Prime_fam crop

Horner XL Prime betjenings- og styringssystemer

Kombinerer PLS, operatørgrensesnitt, I/O og nettverk i en integrert alt-i-ett-en

Horner XL-Prime, som forhandles av Kotek AS, benyttes til styring og automatisering av små og mellomstore maskiner.  Berøringsskjermene i XL Prime-serien er det nyeste tilskuddet til Horner Automations neste generasjons OCS-produktserie.

Pepperl_Einlagenscanner crop

Gir raske og presise målinger

En videreutvikling av den klassiske time-of-flight-teknologien

Pepperl+Fuchs tilbyr en ny LiDAR-sensor med en skannehastighet på hele 100 Hz – ideell for høyhastighetsapplikasjoner. R2300, som er en enstråleskanner, oppnår denne eksepsjonelt høye skannehastigheten ved å skanne på kun ett plan. Sensoren tilbyr den samme kombinasjonen av høy ytelse og kostnadseffektivitet som kjennetegner flerlagsskannere i R2300-serien. 

Untitled design - 1

Er AI relevant for prosessindustrien?

Og hvordan spiller no-code AI en rolle på veien til suksess? Prosessindustrien står overfor utfordringer som påvirker vekst og lønnsomhet. Utfordringene inkluderer økende energikostnader, økt konkurranse, og strenge regulatoriske krav. Det er tydelig for mange industrielle selskaper at de må finne nye måter å optimalisere prosessene og forbedre effektiviteten for å fortsette være konkurransedyktige. 

Focus on crop

Focus-1 levers nå i eksplosjonssikker utførelse

Ventilhuset til Focus 1 ble optimalisert for å gi best mulig løsning

Produsentene av verdens første autonome reguleringsventil, Krohne Instumentation og Samson, utvider produktporteføljen.  Nå er ventil tilgjengelig i EX utførelse.