Arve Teie_5516 crop

Åpner for nye muligheter ved å eksponere en bredere og rikere AVEVA-portefølje

Arve Teie, Business Developer for Wonderware Scandinavia

Vi er veldig glade for å kunngjøre at Arve Teie, med virkning fra 1. april 2021, har takket ja til å bli med i Wonderware Scandinavia som leder for vår forretningsutviklingsaktivitet i Norge.

Arves første prioritet er å sikre en best mulig overdragelse av virksomheten AVEVA Plant SCADA (tidligere Citect SCADA) i Norge fra tidligere distributør til Wonderware Scandinavia, hvor målet er å engasjere proaktivt med alle nåværende partnere og kunder for å sikre fortsatt best mulig service og support.

Arve kommer med 30 års erfaring fra den norske automatiseringsbransjen, hvor han har hatt ulike lederposisjoner og ansvarsområder. Hans betydelige kunnskap og erfaring fra produkt- løsningsalg og systemintegrasjon vil sammen med nye og eksisterende kunder bidra til økt digitalisering og automatisering i Norge.

“Vi er sikre på at Arve vil gi mye verdi og tillit til våre partnere og kunder, samtidig som det åpner for nye muligheter ved å eksponere en bredere og rikere AVEVA-portefølje i fremtiden,” sier Peder Henriksen, Sales Director, Wonderware Scandinavia.

Om Wonderware Scandinavia

Wonderware Scandinavia AB er eksklusiv, autorisert distributør og sertifisert opplærings- og tjenesteleverandør av AVEVAs industrielle programvareportefølje i Sverige, Norge og Danmark. Med et klart oppdrag å tilby innovative programvareløsninger, lar Wonderware Scandinavia sine kunder være de beste i sin klasse innen smart industri, infrastruktur og bygg.

Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

les mer...
Krohne nyansatt crop

Krohne Instrumntation styrker ledelsen, og satser mot det grønne skiftet

Krohne Instrumentation har den glede av å presentere Kjetil Rabba som er nyansatt hos oss. Han skal jobbe som Direktør forretningsutvikling innen det grønne markedet med fokus på nye prosjekter som hydrogen og biogass. Samt batteriproduksjon og Karbonfangst.

les mer...
Wago Sandberg crop

WAGO styrker IT kompetansen

Thomas Sandberg er ansatt for å hjelpe kundene våre finne morgendagens løsninger innen IT og nettverksløsninger.  Sandberg har 30 års IT-erfaring innen infrastruktur som servere, nettverk, virtualisering og sikkerhet.

les mer...