MDV 0218 kol 2 crop

Til sammen vil de dekke et bredt felt av industrielle faglige interessefelter

AMYTT har fått et søstertidsskrift

JES Consult Gruppen lanserte i juni i år tidsskriftet Min Drift og Vedlikehold. Ande utgave er nå distribuert. Tidsskriftet henvender seg til teknisk vedlikehold og driftspersonell i industrien. Det skal ikke behandle temaer relatert til elektro og automatisering, men behandler stoff etter samme redaksjonelle filosofi.

AMNYTT og Min Drift og Vedlikehold har to helt klart forskjellige faglig og målgruppemessig målsettinger. Til sammen vil de dekke et bredt felt av industrielle faglige interessefelter. Og for noen kan det være aktuelt å ha begge tidsskriftene som sentrale fagtidsskrifter.

Har du kolleger som kan ha interesse av å mota det nye tidsskriftet, setter vi pris på om du videresender denne linken; https://joom.ag/nVLa , slik at de får muligheten til å vurdere om innholdet er aktuell for dem.

På forhånd takk for hjelpen.

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
Palo Alto crop

Palo Alto Networks forenkler AI-drevet OT-sikkerhet

Kan enkelt aktiveres – uten å installere ekstra sensorer

Ny Zero Trust OT sikkerhetsløsning sikrer kritisk infrastruktur uten ekstra sensorer. Bruk av operasjonell teknologi (OT) vokser raskt, og det gjør også nettangrep på OT-miljøer. Angrep som forstyrrer driften og forårsaker skade som strekker seg langt utover inntekter og omdømme, menneskelig sikkerhet og kritisk infrastruktur.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...