MDV 0218 kol 2 crop

Til sammen vil de dekke et bredt felt av industrielle faglige interessefelter

AMYTT har fått et søstertidsskrift

JES Consult Gruppen lanserte i juni i år tidsskriftet Min Drift og Vedlikehold. Ande utgave er nå distribuert. Tidsskriftet henvender seg til teknisk vedlikehold og driftspersonell i industrien. Det skal ikke behandle temaer relatert til elektro og automatisering, men behandler stoff etter samme redaksjonelle filosofi.

AMNYTT og Min Drift og Vedlikehold har to helt klart forskjellige faglig og målgruppemessig målsettinger. Til sammen vil de dekke et bredt felt av industrielle faglige interessefelter. Og for noen kan det være aktuelt å ha begge tidsskriftene som sentrale fagtidsskrifter.

Har du kolleger som kan ha interesse av å mota det nye tidsskriftet, setter vi pris på om du videresender denne linken; https://joom.ag/nVLa , slik at de får muligheten til å vurdere om innholdet er aktuell for dem.

På forhånd takk for hjelpen.

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...