AMNYTT kolasj 01 20 crop

AMNYTT følger utgivelsesplanen for 2020

Mye har stoppet opp i samfunnet, men jo flere bedrifter som evner å holde hjulene i gang, dess raskere vil vi samfunnet komme i naturlig gjenge etter pandemien. Informasjon til dyktige fagfolk er fortsatt avgjørende. AMNYTT vil fortsette å oppdatere alle fagfolk i bransjene.

MBL Mediebedriftenes Landsforening ber kulturministeren om en tiltakspakke for å sikre at norske medier overlever koronakrisen. - Mediene tilhører demokratiets infrastruktur. Det er ikke uten grunn at mediene står på liste over viktige samfunnsfunksjoner. Mediene har en kritisk viktig samfunnsfunksjon. Befolkningen trenger etterrettelig informasjon.

AMNYTT er nok ikke samfunnskritisk, men har i en årrekke vært en sentral formidler av faglige og bransjemessige nyheter. Vi var blant annet først ute med å presentere Industri 4.0 konseptet for norske fagfolk. Med permitteringer i bedrifter og foreninger utarmes norske fagmiljøer. Ved å fortsette vår virksomhet sa nær opp til det vanlige som mulig, håper vi at vi kan være limet som holder bransjen sammen i en vanskelig tid.

Smittevern tiltak kan muligens gi noen begrensninger i vår virksomhet, men vi skal uansett greie å produsere aktuelt stoff.

AMNYTT håer at vi så raskt som mulig kan komme tilbake til normale tilstander i samfunnet og i bedriftene.

AI crop

Ny AI-dreven virtuell assistent for profesjonell bruk

Kan strukturere dataene til en bedrift og avdekke sammenhenger

Å kommunisere med datamaskiner er noe vi er vant med nå til dags. Hjemme og i bilen snakker vi for eksempel med Siri og Alexa. På grunn av konfidensielle data, er denne typen tjenester imidlertid ikke et alternativ for mange bedrifter. Semcon har ved hjelp av det nyeste innenfor kunstig intelligens utviklet en revolusjonerende, virtuell assistent for profesjonell bruk: SIA (Semcon Intelligent Assistant).

les mer...
Phoenix Hannover crop

Utnytter digital teknologien

Phoenix Contact Dialog Days, et tre dages langt web arrangement

Phoenix Contact har alltid vært godt til stede på Hannover Messe med en ruvende stand. I tillegg har selskapet også hatt besøk av mange nordmenn på verdens største industrimesse. Da det ble besluttet å utsette kjempe arrangementet kastet Phoenix seg rundt og lanserte Dialog Days.

les mer...
Krohne PR 4512 crop

Få tilgang til alle prosessdataene dine via Bluetooth – nyhet fra PR electronics

Aktiver Bluetooth-kommunikasjon og datalogging på alle PR 4000- og PR 9000-enhetene fra krohne Instrumentation. Monter 4512 i fronten av transmitterne fra PR-elektronikk, og installer PPS-appen på smartenheten din (iOS og Android). Dette muliggjør direkte overvåking av prosessdataene dine, data- og hendelseslogging og enkel programmering av enheten.

les mer...
Servi Lærdal crop

Rask utvikling av nød respiratorer – ikke bare i Norge

Det har vært inspirerende og lærerikt å jobbe så tett med FFI

Under den daglige pressekonferansen torsdag 31. mars annonsert statsminister Erna Solberg at norske bedrifter hadde utviklet en nød respirator på rekordtid. Regjeringen har bestilt 1 000 respiratorer. Også i Danmark er et liknende prosjekt kommet omtrent like langt i utvikling av nød respiratorer.

les mer...