AMNYTT kolasj 01 20 crop

AMNYTT følger utgivelsesplanen for 2020

Mye har stoppet opp i samfunnet, men jo flere bedrifter som evner å holde hjulene i gang, dess raskere vil vi samfunnet komme i naturlig gjenge etter pandemien. Informasjon til dyktige fagfolk er fortsatt avgjørende. AMNYTT vil fortsette å oppdatere alle fagfolk i bransjene.

MBL Mediebedriftenes Landsforening ber kulturministeren om en tiltakspakke for å sikre at norske medier overlever koronakrisen. - Mediene tilhører demokratiets infrastruktur. Det er ikke uten grunn at mediene står på liste over viktige samfunnsfunksjoner. Mediene har en kritisk viktig samfunnsfunksjon. Befolkningen trenger etterrettelig informasjon.

AMNYTT er nok ikke samfunnskritisk, men har i en årrekke vært en sentral formidler av faglige og bransjemessige nyheter. Vi var blant annet først ute med å presentere Industri 4.0 konseptet for norske fagfolk. Med permitteringer i bedrifter og foreninger utarmes norske fagmiljøer. Ved å fortsette vår virksomhet sa nær opp til det vanlige som mulig, håper vi at vi kan være limet som holder bransjen sammen i en vanskelig tid.

Smittevern tiltak kan muligens gi noen begrensninger i vår virksomhet, men vi skal uansett greie å produsere aktuelt stoff.

AMNYTT håer at vi så raskt som mulig kan komme tilbake til normale tilstander i samfunnet og i bedriftene.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...
AMNYTT 2023 02 kolsj crop

AMNYTT 02 2023 er publisert

Digitalisering er ikke et mål, men er reise sier en ledende leverandør. Norsk Industri følger opp med en podkast om; Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

les mer...