AMNYTT 01 2024 kolasj crop

AMNYTT 02 2024 er publisert

Når vi snakker om teknologi og velferd tenker som oftest på mulighetene som finnes i pleie og omsorgsektoren. Roboter som gjøre pleiernes dag enklere. Det også utviklet løsninger for å kunne støtte eldre til å fungere i sine hjem lengre en fysisk tilstand i utgangspunktet tilsier.

Under HavExpo kom det en knusende rapport om helsetilstanden hos en av de ledende oppdrettsselskapene her i landet. Dødeligheten var høy og mye fisk hadde store skader. Det er noe uforståelig at det ikke er tatt tak i forholden. De økonomiske tapene må være betydelige.

I denne utgaven kan du blant annet lese om:

  • Hannover Messe – Norge var partnerland
  • Automatisering i Gøteborg har gitt kortere ledetid og bedre kontroll
  • Den digitale grunnmuren

Og mye mer.

Magasinet kan lastes ned her.

Finn Hauge

Ny daglig leder i Solland Elektro AS

Solland Elektro AS har gleden av å kunngjøre at Stig Lien er utnevnt som ny daglig leder i selskapet, med tiltredelse fra 1. august 2024. Stig har en lang karriere i selskapet, hvor han startet allerede i 2001 som elektrikerlærling og har tatt fagbrev som elektriker. Videre har han fullført utdannelse som elektroinstallatør. 

Emerson_AVENTICS 625 crop

Emersons nye trykkventiler sikrer fleksibeltet og nøyaktighet

AVENTICS-seriens 625 Sentronic elektroniske proporsjonale trykkreguleringsventiler og programvare for datahenting muliggjør rask oppstart, overvåkning og styring direkte på en datamaskin.

Process Partner FCX-AIV crop

Process Partner lanserer flere produktnyheter

Process Partner har gleden av å kunngjøre lanseringen av Fuji Electrics nyeste transmitter-serie, FCX-AIV, og et nytt digitalt manometer fra Crystal Engineering på årets ONS messe i Stavanger.

Hege Gripp Evensen crop

Ny daglig leder hos JFKnudtzen

I sommer tiltrådte Hege Gripp Evensen som administrerende direktør hos JFKnudtzen AS. Gripp Evensen kom fra stilling som daglig leder hos Datelco AS. Hun har bred erfaring fra salgsvirksomhet mot industrielle kunder.