JFKnudtzen SKAPOVENIFRASTOR crop

JFKnudtzen gjør hverdagen enklere og mer effektiv

Alt til din el-tavle

JFKnudtzen har utviklet et konsept som gjør det enklere for kunden. Nå kan Du anskaffe alt til din el-tavle på ett sted.  Nå kan du finne alt som trengs av tilbehør til din el-tavle på en veldig oversiktlig måte.

JFKnudtzen gjør hverdagen enklere og mer effektiv ved å tilby en komplett løsning på kundens behov. Med nærmer 70 års fartstid i bransjen og et sortiment av kvalitetsprodukter og logistikkløsninger, vil anskaffelsen bli enklere. Dette, sammen med kundetilpassede løsninger tilpasset dine behov, gjør JFKnudtzen til den komplette leverandøren. 

Bruker du tid på å finne riktige montasjeskinner, samleskinner, jording, skjerming, merking, rekkeklemmer, distribusjonsblokker, kabelkanaler, patchekabler, relèer? JFKnudtzen har laget en enkel oversikt for kunden slik at du raskt finner frem til de mest kurante variantene.  

Er det behov for står kompetansesenter klar til å hjelpe.

Link: https://www.jfknudtzen.no/menu-buttons/alt-til-din-el-tavle-1

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...