Schneider harmony knapper crop

Enkelt for maskinbyggere å gjøre eksisterende applikasjoner digitale

Alle Harmony-trykknapper bli trådløse og batterifrie

Alle trykknapper i Harmony-serien fra Schneider Electric er nå tilgjengelige i en trådløs variant, som åpner opp for en rekke nye bruksområder. Knappene krever ikke batterier eller ledninger. Det reduserer installasjonstiden og kostnadene, og minimerer behovet for vedlikehold.

Schneider Electric introduserer en betydelig innovasjon i det omfattende utvalget av trykknapper i Harmony-serien. Den gjør det mulig å digitalisere applikasjoner og gjøre eksisterende trykknapphoder både trådløse og batterifrie på få minutter.

Enkelt å digitalisere applikasjoner
Harmony ZBRT kan brukes med stor fordel i forbindelse med Harmony Hub. Det muliggjør datainnsamling for overvåking og analyse i maskinprogramvare som EcoStruxure Machine Expert.

- Med Harmony ZBRT blir det veldig enkelt for maskinbyggere og andre fagpersoner å gjøre eksisterende applikasjoner smartere og mer digitale, helt uten å måtte erstatte eksisterende maskinvare og gjøre tidkrevende endringer i installasjonen, sier Offer Manager Jesper Rasmussen.

Harmony er Schneider Electrics serie med innovative trykknapper for industrien. Nå er hele sortimentet av Harmony XB4 og XB5 tilgjengelig i trådløs versjon. De trådløse trykknappene drives av en sender som verken krever batterier eller ledninger. Det skaper fleksibilitet i valg av sted, forenkler installasjonen og reduserer behovet for vedlikehold.

Energieffektivitet i en knapp

Senderen i trykknappen drives av energi som genereres når knappen trykkes og sender et radiosignal til mottakeren. Både sendere og mottakere er veldig kompakte. Senderen har samme størrelse som en standard kontaktblokk og er montert på samme måte som en standard kontaktblokk. Mottakeren er en modul som enkelt kan installeres i et kontrollskap. Signalet har en rekkevidde på 100 meter i oversikt - 25-40 meter hvis mottakeren er montert i et metallkapsling.

En trådløs trykknapp er en passende løsning når posisjonen til en trykknapp må endres eller når det kreves maksimal bevegelsesfrihet rundt maskinen. Montering av sendere og mottakere og kommunikasjon mellom enhetene er gjort veldig enkelt.

Sikre og solide trådløse knapper for industrielle miljøer

Trykknappene er designet for å passe i krevende industrielle miljøer og i forskjellige typer transportsystemer, og de passer også i bygninger for å kontrollere for eksempel belysning og døråpninger. Knappene er tilgjengelige med eller uten belysning.

Noen fordeler med trådløse trykknapper:

  • Ingen kabel som kan bli skadet
  • Ingen problemer med skrueforbindelser på grunn av vibrasjoner
  • Ingen kabelinnføring i kabinettet - mindre støv og væskeinntrenging
  • For automatiske dører kan en trådløs sender monteres hvor som helst
  • Egnet for de mest krevende miljøene, avhengig av modell, opp til IP 69K, for utendørs bruk fra minus 40 til pluss 70 grader C.

Schneider Electric er en global markedsleder innen industrielle trykknapper. Harmony-serien har eksistert siden 1999 og tilbyr et bredt utvalg av trykknapper og signallamper i diameter 16 og 22 mm i flere forskjellige materialer og design.

De nye trådløse og batterifrie Harmony ZBRT-senderne fungerer med alle standard Harmony XB4 og XB5 og kan bestilles fra grossister nå.

For ytterligere informajson se webkatalog

 

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...