Schneider harmony knapper crop

Enkelt for maskinbyggere å gjøre eksisterende applikasjoner digitale

Alle Harmony-trykknapper bli trådløse og batterifrie

Alle trykknapper i Harmony-serien fra Schneider Electric er nå tilgjengelige i en trådløs variant, som åpner opp for en rekke nye bruksområder. Knappene krever ikke batterier eller ledninger. Det reduserer installasjonstiden og kostnadene, og minimerer behovet for vedlikehold.

Schneider Electric introduserer en betydelig innovasjon i det omfattende utvalget av trykknapper i Harmony-serien. Den gjør det mulig å digitalisere applikasjoner og gjøre eksisterende trykknapphoder både trådløse og batterifrie på få minutter.

Enkelt å digitalisere applikasjoner
Harmony ZBRT kan brukes med stor fordel i forbindelse med Harmony Hub. Det muliggjør datainnsamling for overvåking og analyse i maskinprogramvare som EcoStruxure Machine Expert.

- Med Harmony ZBRT blir det veldig enkelt for maskinbyggere og andre fagpersoner å gjøre eksisterende applikasjoner smartere og mer digitale, helt uten å måtte erstatte eksisterende maskinvare og gjøre tidkrevende endringer i installasjonen, sier Offer Manager Jesper Rasmussen.

Harmony er Schneider Electrics serie med innovative trykknapper for industrien. Nå er hele sortimentet av Harmony XB4 og XB5 tilgjengelig i trådløs versjon. De trådløse trykknappene drives av en sender som verken krever batterier eller ledninger. Det skaper fleksibilitet i valg av sted, forenkler installasjonen og reduserer behovet for vedlikehold.

Energieffektivitet i en knapp

Senderen i trykknappen drives av energi som genereres når knappen trykkes og sender et radiosignal til mottakeren. Både sendere og mottakere er veldig kompakte. Senderen har samme størrelse som en standard kontaktblokk og er montert på samme måte som en standard kontaktblokk. Mottakeren er en modul som enkelt kan installeres i et kontrollskap. Signalet har en rekkevidde på 100 meter i oversikt - 25-40 meter hvis mottakeren er montert i et metallkapsling.

En trådløs trykknapp er en passende løsning når posisjonen til en trykknapp må endres eller når det kreves maksimal bevegelsesfrihet rundt maskinen. Montering av sendere og mottakere og kommunikasjon mellom enhetene er gjort veldig enkelt.

Sikre og solide trådløse knapper for industrielle miljøer

Trykknappene er designet for å passe i krevende industrielle miljøer og i forskjellige typer transportsystemer, og de passer også i bygninger for å kontrollere for eksempel belysning og døråpninger. Knappene er tilgjengelige med eller uten belysning.

Noen fordeler med trådløse trykknapper:

  • Ingen kabel som kan bli skadet
  • Ingen problemer med skrueforbindelser på grunn av vibrasjoner
  • Ingen kabelinnføring i kabinettet - mindre støv og væskeinntrenging
  • For automatiske dører kan en trådløs sender monteres hvor som helst
  • Egnet for de mest krevende miljøene, avhengig av modell, opp til IP 69K, for utendørs bruk fra minus 40 til pluss 70 grader C.

Schneider Electric er en global markedsleder innen industrielle trykknapper. Harmony-serien har eksistert siden 1999 og tilbyr et bredt utvalg av trykknapper og signallamper i diameter 16 og 22 mm i flere forskjellige materialer og design.

De nye trådløse og batterifrie Harmony ZBRT-senderne fungerer med alle standard Harmony XB4 og XB5 og kan bestilles fra grossister nå.

For ytterligere informajson se webkatalog

 

rigol_auglit crop

Auglit AS utvider med Rigol Technologies

Auglit AS og Rigol Technologies har inngått en avtale om salg og distribusjon av Rigol test og måleinstrument.

les mer...
NORD-DuoDrive crop

To blir til en

Gir en betydelig reduksjon i den totale eierkostnaden (TCO)

Nye DuoDrive er girenhet og motor i ett. Med IE5+-synkronmotoren setter NORD DRIVESYSTEMS nye standarder med tanke på energieffektivitet i drivsystemer til næringsmiddelindustri og intralogistikk. NORD har nå optimalisert systemytelsen ved å integrere denne høytytende IE5+-motoren i et ettrinns tannhjulsgir.

les mer...
PEFU_APL_Keyvisual_Lines@2x crop

Ethernet-APL oppfyller prosessindustriens krav

Uten effektiv infrastruktur får man lite nytte av dagens smarte transmittere

I prosessanlegg rundt om i verden finner man i dag nesten utelukkende såkalte smarte instrumenter. Men kun en begrenset del av den informasjonen som disse generer hentes ut og brukes. De dataene som hentes inn brukes nesten uten unntak for prosesstyring.

les mer...
AMNYTT 02 2021 kolasj crop

AMNYTT 02 2021 er publisert

På vei inn den fjerde industriell revolusjon

På vei inn den fjerde industriell revolusjon er en viktig lærdom at vi må evne å planlegge for det ukjente. Teknologiutviklingen er nå så rask at nye muligheter utvikles samtidig som industrien prøver å ta i bruk løsninger som ble lansert for kort tid siden. 

les mer...