Schneider harmony knapper crop

Enkelt for maskinbyggere å gjøre eksisterende applikasjoner digitale

Alle Harmony-trykknapper bli trådløse og batterifrie

Alle trykknapper i Harmony-serien fra Schneider Electric er nå tilgjengelige i en trådløs variant, som åpner opp for en rekke nye bruksområder. Knappene krever ikke batterier eller ledninger. Det reduserer installasjonstiden og kostnadene, og minimerer behovet for vedlikehold.

Schneider Electric introduserer en betydelig innovasjon i det omfattende utvalget av trykknapper i Harmony-serien. Den gjør det mulig å digitalisere applikasjoner og gjøre eksisterende trykknapphoder både trådløse og batterifrie på få minutter.

Enkelt å digitalisere applikasjoner
Harmony ZBRT kan brukes med stor fordel i forbindelse med Harmony Hub. Det muliggjør datainnsamling for overvåking og analyse i maskinprogramvare som EcoStruxure Machine Expert.

- Med Harmony ZBRT blir det veldig enkelt for maskinbyggere og andre fagpersoner å gjøre eksisterende applikasjoner smartere og mer digitale, helt uten å måtte erstatte eksisterende maskinvare og gjøre tidkrevende endringer i installasjonen, sier Offer Manager Jesper Rasmussen.

Harmony er Schneider Electrics serie med innovative trykknapper for industrien. Nå er hele sortimentet av Harmony XB4 og XB5 tilgjengelig i trådløs versjon. De trådløse trykknappene drives av en sender som verken krever batterier eller ledninger. Det skaper fleksibilitet i valg av sted, forenkler installasjonen og reduserer behovet for vedlikehold.

Energieffektivitet i en knapp

Senderen i trykknappen drives av energi som genereres når knappen trykkes og sender et radiosignal til mottakeren. Både sendere og mottakere er veldig kompakte. Senderen har samme størrelse som en standard kontaktblokk og er montert på samme måte som en standard kontaktblokk. Mottakeren er en modul som enkelt kan installeres i et kontrollskap. Signalet har en rekkevidde på 100 meter i oversikt - 25-40 meter hvis mottakeren er montert i et metallkapsling.

En trådløs trykknapp er en passende løsning når posisjonen til en trykknapp må endres eller når det kreves maksimal bevegelsesfrihet rundt maskinen. Montering av sendere og mottakere og kommunikasjon mellom enhetene er gjort veldig enkelt.

Sikre og solide trådløse knapper for industrielle miljøer

Trykknappene er designet for å passe i krevende industrielle miljøer og i forskjellige typer transportsystemer, og de passer også i bygninger for å kontrollere for eksempel belysning og døråpninger. Knappene er tilgjengelige med eller uten belysning.

Noen fordeler med trådløse trykknapper:

  • Ingen kabel som kan bli skadet
  • Ingen problemer med skrueforbindelser på grunn av vibrasjoner
  • Ingen kabelinnføring i kabinettet - mindre støv og væskeinntrenging
  • For automatiske dører kan en trådløs sender monteres hvor som helst
  • Egnet for de mest krevende miljøene, avhengig av modell, opp til IP 69K, for utendørs bruk fra minus 40 til pluss 70 grader C.

Schneider Electric er en global markedsleder innen industrielle trykknapper. Harmony-serien har eksistert siden 1999 og tilbyr et bredt utvalg av trykknapper og signallamper i diameter 16 og 22 mm i flere forskjellige materialer og design.

De nye trådløse og batterifrie Harmony ZBRT-senderne fungerer med alle standard Harmony XB4 og XB5 og kan bestilles fra grossister nå.

For ytterligere informajson se webkatalog

 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.