Schneider Alexandre_Vermot_HRcrop

Alexandre Vermot blir ny administrerende direktør i Schneider Electric Norge

Schneider Electric annonserer i dag at Alexandre Vermot tiltrer rollen som Administrerende Direktør for Schneider Electric Norge.  – Etter å ha ledet Schneider Electric Filippinene over fire år, er jeg svært glad for å være tilbake i Norden, og spesielt i et digitalt modent land som Norge som akkurat nå opplever store endringer i markedet.

Som en signifikant energinasjon, verdensledende på elektrifisering, er Norge unikt posisjonert for å vise vei inn i en helelektrisk og digital fremtid. Schneider Electric-visjonen er å sørge for optimalt energiforbruk og best utnyttelse av ressurser for en bærekraftig utvikling for oss alle. Dette er en reise jeg vil ta del i sammen med hele den norske organisasjonen, forteller den nye administrerende direktøren i Schneider Electric Norge.

Alexandre Vermot har en mastergrad innen økonomi og en internasjonal bakgrunn med bred erfaring på tvers av roller og bransjer. Han startet sin karriere i Legrand i Frankrike og tilbrakte syv år i Italia hos Pirelli før han begynte i Scheider Electric i 2009. Siden han tiltrådte i Schneider Electric, har han hatt globalt, regionalt (nordisk og europeisk) og nasjonalt ansvar (Filippinene) - alltid med bosted i sine respektive ansvarsområder.

Thomas Träger, leder av Schneider Electric i Norden/Baltikum, trekker frem Vermots evner og resultater til å bygge team på tvers av enheter:

– I vårt internasjonale selskap finnes det spesialistkompetanser på veldig mange områder. Verdien for våre kunder blir størst når vi setter de rette ressursene sammen for de beste løsningsforslagene. Alexandre bringer med seg et stort internasjonalt nettverk som vil gi verdi til de norske kundene gjennom vår solide norske organisasjon.

Träger understreker viktigheten av digital transformasjon, både av de løsninger som tilbys Schneider Electrics kunder og selskapets egen reise.

– Alexandre har gjennom tidligere roller, blant annet seks år i Danmark og fire år i Filippinene, vist gode resultater innen organisasjonsutvikling og vekst gjennom digitalisering av tjenestetilbud, forståelse av software og kundenærhet gjennom service. Jeg vet at Alexandre er svært engasjert i å ta vår strategi ut i markedet for økt effektivitet, digitale partnerskap og bærekraft, sier Träger.       

I løpet av sommeren vil Alexandre Vermot flytte til Norge, hvor han skal bo fast i Oslo.

– Jeg ser frem til å bli kjent med norsk kultur, møte nye kollegaer, kunder og partnere over de neste dagene og ukene, avslutter Vermot. 

12 Schneider Havard_Hultgren crop

Ny segmentsjef akvakultur i Schneider Electric

Har god oversikt og praktisk erfaring fra næringen

Skal fremme «akvakultur 4.0» for økt bærekraft og lønnsomhet i fiskeoppdrett. Håvard K. Hultgren, 34 år fra Melbu i Vesterålen, fastboende i Trondheim, begynte 1. juni som Aqua Segment Manager i Schneider Electric Norge. Her vil han lede energi- og automatiseringsspesialistens satsning innen akvakultur.

les mer...
Matek Aleksander stor crop

Matek Samson Regulering AS styrker seg innen modulære løsninger og systemer

Aleksander Søfting Nygaard startet hos Matek-Samson regulering 1 september 2021 og har tidligere jobbet for Ineos Rafnes (tidligere. Noretyl) og Equinor i regi av Semco Maritime. Aleksander vil fra 2022 ha ansvar for Samson Q2 – Modular systems and solutions.

les mer...
Matek Jan Fredrik crop

Samson Regulering AS satser innen Industri 4.0

Jan Fredrik Mikkelsen startet hos Matek-Samson Regulering 1 oktober 2021 og har tidligere Jobbet for Bilfinger, Ineos Rafnes og Norner. Jan Fredrik vil fra 2022 ha ansvar for Samson Q4-Cognitive Solutions.

les mer...
Thomas Weidmuller crop

Weidmüller satser i Norge og styrker salgsavdelingen

For å styrke Weidmüller Norge sitt salgsapparat, ønsker vi Thomas Treffen velkommen som Business Development Manager for Østlandet. Thomas Treffen har flere års erfaring fra norsk industri og vil tilføre eksisterende og nye kunder kompetanse og oppfølging.

les mer...