Photographer

Vil forsterker ytterligere JFKnudtzen sin markedsposisjon innen automatisering

Rockwell Automation og JFKnudtzen har inngått samarbeide

Rockwell Automation har utnevnt JFKnudtzen som autorisert distributør for deres produkter og løsninger i Norge. Rockwell Automation er verdens største selskap som er dedikert til industriell automatisering og digital transformasjon, med flaggskipene Allen-Bradley® og FactoryTalk® InnovationSuite™ med varemerket PTC i spissen.

JFKnudtzen har siden oppstarten i 1955 utviklet seg til å bli en ledende leverandør innenfor det norske elektro- og automatiseringsmarkedet. Samarbeidet med Rockwell Automation er en av våre største satsninger fremover. Sammen med fortsatt utvikling av samarbeidet med Weidmüller og en større satsning på konseptet merking, vil dette være våre store vekstområder de neste årene, - noe vi tror kundene våre vil verdsette.

«Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven med å få Rockwell Automation sine innovative løsninger ut på det norske markedet», sier Petter Kleven hos JFKnudtzen.

JFKnudtzen vil tilby gode løsninger, kompetanse og distribusjon til norske kunder. Produktene vil lagerføres på Nesbru i Asker, og etter hvert vil produktene bli tilgjengelig i vår nettbutikk.

Produktsortimentet er enormt, og alle produktene blir i disse dager registret inn i våre systemer. Opplæring og omfattende kursing er i gang med meget dyktige folk hos Rockwell Automation i Norden. Ett av de første områdene JFKnudtzen vil ta tak i er Rockwell Automation sine løsninger innenfor maskinsikkerhet. På dette området er Rockwell Automation verdensledende og tilbyr svært gode løsninger.

Ved å bli en partner for Rockwell Automation i Norge, forsterker vi ytterligere JFKnudtzen sin markedsposisjon innenfor området automatisering. Rockwell Automation sine produkter og løsninger er en god match for det behovet vi ser i det norske markedet. Løsninger som The Connected Enterprise, Digital Transformation, Industrial Automation and Control, Industrial Networks, Safety Solutions er noen av områdene vi løpende vil lansere gjennom JFKnudtzen.

Som Partner for Rockwell Automation vil vi tilby:

  • Teknisk kompetanse gjennom god rådgivning og veiledning
  • Programmeringskompetanse
  • Rask tilgang på deler
  • Oversiktlig og god nettbutikk

Om Rockwell Automation
Rockwell Automation er en av verdens ledende leverandører av løsninger innen industriell automatisering. Firmaet ser det som sin viktigeste oppgave å gjøre kundene mer produktive og verden mer bærekraftig gjennom høyere kompetanse, ledende teknologi og en global organisasjon. Rockwell Automation har 22 000 ansatte som hjelper kunder i over 80 land. Hovedkontoret ligger i Milwaukee, Wisconsin, USA.

 

EH_2021_innovation crop

Endress+Hauser klarer seg bra under krisen

Effektene av pandemien fortsetter å påvirke enkelte markedsregioner

Omsetningen falt litt i 2020. Overskudd og antall ansatte holdt seg stabilt. Endress+Hauser har kommet ut av kriseåret 2020 i god form. Men konsernets konsoliderte omsetning falt – sterkt påvirket av valutaeffekter – med nesten 3 prosent til like under 2,6 milliarder euro.

les mer...
JFKnudtzen forsyning crop

Slik oppnår du en stabil forsyningskjede

Krever mye planlegging, og man er nødt til å ha en løsningsorientert innstilling

Uansett hvilken bransje man befinner seg i, er en stabil forsyningskjede alltid noe en bedrift burde jobbe for. Vi har snakket med JFKnudtzen, en langvarig kunde hos Dachser Norway, om hvordan selskapet har klart å skape en stabil forsyningskjede. 

les mer...
Moe Emerson crop

Ny Sales Manager hos Emerson

Styrker Emerson sin satsing innen instrumenteringssalg

1. februar ble Øystein Moe ansatt som Sales Manager, Measurement Solutions hos Emerson Automation Solutions. Det er en erfaren fagmann som nå har fått ansvaret for alt instrumenteringssalg i Norge. Moe har bred erfaring både fra feltarbeid og salgsvirksomhet.

les mer...
Rittal fri crop

Nytt frittstående systemskap fra Rittal

Har kort leveringstid, er raskere og enklere å montere

Frittstående systemskap gir flere fordeler. Rekkeskapsystemer brukes ofte som frittstående skap – men er ikke alltid den beste løsningen. Fordelene med frittstående systemskap som Rittal VX SE blir ofte oversett. Dette skapet er en mellomløsning som kombinerer det beste fra kompaktapparatskap AX og rekkeskapsystemet VX25.

les mer...