JFK-transmitter-crop

Egner seg godt til bruk i applikasjoner med trykk opptil 400 bar

Temperaturtransmittere med IO-link

Den nye serie TA2 temperaturtransmittere fra ifm electronic, som fohandles av Sivilingeniør J. F. Knudtzen AS, er en nyutviklet serie for industrielle applikasjoner. Svært kompakte, fysiske mål gir et plassbesparende design som gjør det enkelt å montere sensorene selv der hvor plassen er begrenset

Sensorene har måleområde fra -50…+150 °C. Analogutgangen på 4-20mA er skalerbar med IO-Link slik at optimal skalering i forhold til styresystemet gjøres enkelt. Robust design gjør at de egner seg godt til bruk i applikasjoner med trykk opptil 400 bar. Responstid T05 / T09 = 1s / 3s sørger for rask formidling av prosessdata. En LED indikator gir tydelig og enkel visuell inspeksjon av driftsstatus. Levers med G1/4» og G1/2» prosesstilkobling i lengder fra 25 - 150 mm.

Om firmaet;

Med utgangspunkt i koblingsteknikk har Sivilingeniør J.F. Knudtzen AS vært en trygg og langsiktig samarbeidspartner for våre kunder og leverandører innenfor elektro & automasjon i over 60 år. Vi fokuserer på følgende bransjer:

  • Maritim
  • Olje & Gass
  • Infrastruktur
  • Industri 

Bedriften har i dag 33 ansatte og hadde i 2015 en omsetning på 172 mil. Vårt hovedkontor og logistikksenter er lokalisert på Billingstad rett utenfor Oslo. Vi markedsfører og selger kvalitetsprodukter fra ledende internasjonale aktører og kan tilby kompetanse, innovative produkter og tjenester som danner grunnlag for solide konsepter tilpasset våre prioriterte bransjer.

Trend falske apper crop

Over 200 falske Android-apper som stjeler påloggingsinformasjon

Er designet for å stjele til seg krypteringsnøkler

IT-sikkerhetsselskapet Trend Micro oppdaget nylig en rekke apper på Google Play som er designet for å utføre ondsinnede aktiviteter som å stjele påloggingsinformasjon og annen sensitiv persondata, inkludert private nøkler til kryptovaluta.

les mer...
Schneider Alexandre_Vermot_HRcrop

Alexandre Vermot blir ny administrerende direktør i Schneider Electric Norge

Schneider Electric annonserer i dag at Alexandre Vermot tiltrer rollen som Administrerende Direktør for Schneider Electric Norge.  – Etter å ha ledet Schneider Electric Filippinene over fire år, er jeg svært glad for å være tilbake i Norden, og spesielt i et digitalt modent land som Norge som akkurat nå opplever store endringer i markedet.

les mer...
Kuka Pioneer_Robotics crop

Ny norsk systempartner

Er vant til å jobbe med automatiseringsprosesser for tøffe forhold.

– KUKA styrker samarbeidet med Pioneer Robotics. KUKA har fått ny norsk systempartner. Det handler om Pioneer Robotics, som spesialiserer seg på løsninger for smelteverksindustrien. – En spennende organisasjon med en relativt unge medarbeidere som jobber med automasjonsprosjekter i krevende industrimiljø, sier Frode Grimsbø, Area Sales Manager for KUKA Nordic Norway.

les mer...
AMNYTT 03 2022 kolasj crop

AMNYTT 03 2022 er publisert

Fremtidens samfunn krever kompetente borgere. Det gjelder en rekke yrker som lærere, helsepersonell og ikke minst teknologer. Vi må hele tiden minne samfunnet på behovet for at vi i Norge har nok teknologer. Skal de politiske målsettinger om et grønt skifte nås, som er nødvendig, er en av de aller viktigste forutsetninger for å lykkes å utdanne nok teknisk personell.

les mer...