Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

I en intuitiv 3D-visualisering konfigureres først tilkoblingsteknikken og monteringstypen. Alle data, som merking og koding, overføres automatisk fra testplugglisten til testpluggen og blinddekselet, slik at løsningens tre enkeltdeler til enhver tid passer med hverandre. Dermed konfigureres bare testplugglisten, de andre enkeltdelene avledes automatisk.

Når konfigureringen er fullført, gjøres de digitale produktdataene tilgjengelig som et individuelt datablad for løsningen, renderings, 3D-modeller i forskjellige formater og skisser. Deretter kan konfigurasjonen legges i handlekurven og bestilles. Pris og artikkelnummer vises direkte. Artikkelnummeret lagres i systemene til Phoenix Contact, og kan til enhver tid hentes opp eller løsningen bestilles på nytt.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

Strømforsyninger for ekstreme miljøforhold

Den nye strømforsyningen TRIO Power i tredje generasjon er nå for første gang tilgjengelig med beskyttelseslakk på kretskortet. Det muliggjør pålitelig bruk også ved ekstreme miljøforhold. Tredje generasjon strømforsyninger setter ny standard innen maskinteknikk. 

Les mer