Lokalt brukerinterface

Analog i dag; digital i morgen. Det avtagbare 4511 displayet gjør det mulig med digital kommunikasjon til eksisterende og fremtidige PR system 4000 og 9000 moduler.
Det nye avtagbare 4511 displayet lar deg kommunisere digitalt med alle PR electronics system 4000 og 9000 modulene – og du har til og med tilgang til modulene eksternt med den nye PPS applikasjonen.

Å endre fra analog til digital har aldri vært enklere eller mer intuitivt. PR electronics introduserer 4511 – et lokalt betjeningspanel som gjør det mulig for ingeniører og teknikere i prosessindustrien å legge til MODBUS kommunikasjon til deres fra før installerte moduler i 4000 og 9000 serien, ganske enkelt ved å sette på et 4511 interface på hver modul.

Det orginale analoge utsignalet beholdes for redundans, mens 4511 gjør det mulig for lokal eller ekstern programmering, simulering og monitorering. Takket være det intuitive, avtagbare frontdisplayet, kan modulene konfigureres i løpet av sekunder via MODBUS, en Ethernet forbindelse til den nye gatewayen fra PR electronics, eller ved å benytte PR electronics` Portable Plant Supervisor (PPS) appen som er tilgjengelig for forskjellige platformer som iOS, Windows og Android.

4511 interfacet og PPS app gir brukerne en smartere, enklere og rimeligere alternativ til Asset Management System (AMS), ved å gjøre deres 4000 og 9000 moduler klare for fremtiden.

Om PR electronics:
PR electronics er det ledende teknologi firmaet som har spesialisert seg på å gjøre industriell prosesskontroll sikrere, mer pålitelig og mer effektiv. Siden 1974 har PR electronics arbeidet for å perfeksjonere sin spisskompetanse for utvikling av høy presisjonsteknologi med lavt egetforbruk. Denne perfeksjoneringen fortsetter med å sette nye standarder for produkter som kommuniserer, monitorerer og forbinder målepunkter til prosesskontroll systemer.

PR electronics` hovedkontor ligger i Danmark, hvor også all produksjon foregår. De har avdelingskontorer og autoriserte samarbeidspartnere rundt om i hele verden.

For ytterligere informasjon: www.prelectronics.com og www.krohne.no

Om KROHNE Instumentation:
KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 20 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.

Oppgraderer Toughfix-serien

IKM Instrutek presentere en oppgradering av ToughPIX II, et Ex-kamera utviklet av CorDEX som et direkte resultat av tilbakemeldinger fra kunder.

Les mer

ATEX-godkjent multidisplay

Sigum's multidisplay DFON, produsert av Baumer i Danmark er nå ATEX-godkjent. DFON displayet kan brukes på enhver 4-20 mA kilde f.eks. fra trykk, nivå, temperatur, turtall, eller mengdetransmittere.
Les mer

Nøyaktighet på ±0,10%

Emerson Process Management introduserer målere for gass densitet og spesifikk gravitasjon. Micro Motion er kjent som ledende på leveranser av flowmåling av typen Coriolis.
Les mer

Portabel hybrid mengdemåler

Sigum AS lanserer Dynasonics® DXN, en portabel hybrid mengdemåler som kan benyttes etter Doppler eller transittid-prinsippet. Dette gir stor fleksibilitet med hensyn til bruksområde og medier.
Les mer