Siemens-IPC-uten-vifte-crop

Tilbyr fleksible monteringsalternativer

Ny generasjon av kraftige og vifteløse industri PCer for automasjon

Siemens lanserer to nye kraftige, kompakte og viftefrie industri PCer for bruk i krevende industrielle miljø. De nye IPCene er designet for vedlikeholdsfri 24 timers kontinuerlig drift, og oppfyller strenge krav når det gjelder temperatur, vibrasjon, støt og EMC.
2017-03-20
Rittal-CMCIII-crop

Hjelper bedrifter å etablere en effektiv og sikker IT-infrastruktur

Rittal har fått pris for beste overvåkingssystem for datasenter

Rittal CMC III overvåkingssystem er ifølge leserne av det tyske fagbladet Funkschau det mest populære produktet for overvåking og styring av datasentre. Rittal ble hedret med to priser da Readers´Choice Awards ble avgjort blant leserne av det veletablerte tyske IT bladet.
2017-03-15
IMI-filter-crop

Filteret er egnet til trykkluft og hydronkarboner

Oljeutskillingsfilter til krevende og korrosive miljøer

Den siste utvidelse av IMI Precision Engineerings produktutvalg innenfor luft og gass er F22H med ½" portstørrelse - spesielt designet til anvendelse i krevende og korrosive miljøer som f.eks. offshore, raffinerier og kjemiske fabrikker.
2017-03-13
IKM-DCH_LBFS_ind_leuchtend-

Er i stand til å skille mellom ulike media ved å måle dens dielektriske konstant

Det smarte alternativet til vibrasjonsgafler

CleverLevel® LBFH (hygienisk) og LBFI (industriell), fra Baumer som forhandles av IKM Instrutek, er sensorer som er designet for nivådeteksjon i tanker, beskyttelse mot tørrkjøring av pumper, og overvåking av tomme rør.
2017-03-08
Flow-FCI-crop

Nøyaktig måling av gass der prosessen har varierende temperatur og hastighet

Nytt agentur til Flow-Teknikk

Flow-Teknikk AS har overtatt agenturet på Fluid Components Interntational (FCI).  FCI produserer termiske masseflowmetere for gass, og termiske flow/nivå/temperatur vakter for væske og gass til industrielle applikasjoner.
2017-03-06
ABB-LMT_Housing-crop

Spesielt aktuell for ettermontering på en enkel og fleksibel måte

ABB tar nivåmåling i væsker til nytt nivå

ABBs nye LMT-transmittere og magnetiske nivåmålere byr på enkle, sikre og pålitelige nivåmålinger i væsker. LMT-serien er basert på ABBs felles, to-tråds transmittere for pålitelige målinger, brukervennlig oppsett, grafisk display samt avansert diagnostikk og signalbehandling.
2017-03-03
KROHNE_calibration_rig-crop

Vi ønsker alle at målinger er riktig når vi kjøper en vare

Kalibrering - en del av hverdagen

Målinger er blitt en integrert del av vårt daglige liv, enten det er i privat eller på jobben. Ofte blir måleresultatene tatt for gitt. Men det er grunn til å se litt nærmere på resultatene.
2017-02-23
Elteco-PE-MEMSGS70-serien-f

Enhetene er utstyrt med den anerkjente MEMS-teknologien

Inklinometer med sjokk-kompensasjon for et måleområde opp til ± 60°

ELTECO presenterer PE-MEMS…/GS70 serien fra sensor teknologi eksperten FSG, en ny tilt sensor for overvåking av krengning på anleggsmaskiner, skip, plattformer eller olje- og gassrigger.
2017-02-22
Trådløst--crop

En av de mest erfarne produsentene når det gjelder industrielt trådløst nettverk

Trådløst gir mange fordeler – men krevet kunnskaper

Tankfarmen til Circle K på Sjursøya i Oslo er oppgradert med trådløse kommunikasjon for nivåmålere og aktuatorer. Prosessen med å få en god installasjon har vært slitsom ved noen anledninger, men svært lærerik for begge parter.
2017-02-15
Krohne-mulitgass-crop

En revolusjonerende bærbar gassdetektor som alltid er påslått

KROHNE Instumentation introduserer BW Clip4 multigassdetektor

BW Clip-serien har vært en suksess i mange år og nå introduseres nyheten BW Clip4. BW Clip4 multigassdetektor. Ingen ladning, ingen bytte av sensorer eller deler, ingen problemer. Bare sett den på deg, aktiver den og du er beskyttet i 2 år.
2017-02-13
Elteco-EG3-applikasjon-crop

Gir direkte analog eller digital utgang til brukergrensesnitte

Analoge nivåfølere med lavt vedlikeholdsbehov

Elteco presenterer en ny type magnetostriktive analoge nivåfølere fra Finetek. Disse angir nivået av væsker og oppløsninger med høy nøyaktighet og pålitelighet. Denne allsidige sensoren er ideell til kontinuerlig nivåmåling av en lang rekke væsker.
2017-02-10