Sigfag TP5 W__MAXX_623 crop

Leveres standard med prøvetaker med vakuum prøvesystem

Raskere vannprøver

Sigum Fagerbergs utvalg av vannprøvetakere er stort, og nå lanseres de en forbedret versjon av den vegghengte modellen TP5W. TP5W er en enkel og robust prøvetaker som henges enkelt på veggen.
2018-03-19
Alfa_Laval_Unique crop

Sikrer god produktsikkerhet og lengre levetid for utstyret

Nye versjoner av velkjent blandesikker ventil

Produktsikkerhet og fleksible prosesser med bærekraftige fordeler er obligatoriske krav innen hygienisk produksjon av næringsmiddel-, meieri-, drikkevare-, farmasi- og husholdningsprodukter.
2018-03-16
Siemens Secure crop

SNOK er en skalerbar løsning designet for å avdekke tidlige tegn på malware

Secure-NOK inngår partnerskap med Siemens

Secure-NOK, det norske spesialistselskapet innen industriell cybersikkerhet, har inngått partnerskap med Siemens om å integrere Secure-NOKs løsninger for industriell cybersikkerhet med Siemens’ portefølje av robuste industrielle nettverksprodukter.
2018-03-15
Eaton melk crop

Gjenvinningseffekt som er større en energiforbruket på gårdstanken

Nye smarte melketanker reduserer klimagassutslipp

Tine, Sintef og Skala Fabrikk har utviklet mer klimavennlige og driftssikre melketanker. Miljøgevinsten er enorm samtidig som kostnader reduseres, sier melkebonde og elektroansvarlig i Skala Fabrikk, Rune Ranøien.
2018-03-14
Rittal_Edge konfigurator crop

"edge datasentre" behandler IT-kapasiteten nær produksjonsanleggene

Ny Rittal Edge Data Center konfigurator fra Rittal

Internet of Things bidrar til at bedriftene tilpasser sin IT-infrastruktur. Edge data center hjelper med å behandle store mengder data fra den digitale transformasjonen nær opprinnelsesstedet.
2018-03-13
JUMO_PI_2096_thermoCOR crop

Berøringsdisplayet muliggjør enkel håndtering med ulike prosesskjermbilder

Kompakt løsning for kalibrering av industriovner

Standardene AMS2750 og CQI-9 beskriver kravene til fly- og bilindustrien med hensyn til termiske prosessenheter brukt i varmebehandling. JUMOs målesystem thermoCOR er et kompakt system som oppfyller kravspesifikasjonene for å utføre nødvendige SAT- og TUS-tester.
2018-03-12
EH_Market Leadership crop

Frost & Sullivan fremhevet også selskapets tette samarbeid med kundene

Ledende markedsposisjon

Frost & Sullivan tildeler Endress+Hauser prisen "Global Market Leadership Award" for elektromagnetiske mengdemålere. Endress+Hauser har en installert base med over 2 millioner instrumenter, og er dermed markedsleder innen elektromagnetiske mengdemålere.
2018-03-09
Autic R copy_project crop

Sørger for moderne vektorgrafikk i klientservermiljø

Lavpris-operatørterminaler med utvidet sertifisering

EXOR International, som forhandles av Autic System AS i Norge, har oppdatert den populære eSmart-serien. Dette er et HMI-alternativ med topp ytelse, funksjonalitet og prisnivå.
2018-03-09
Erneuerbare17

Bekreftet i studien utgitt av analysebyrået ARC Advisory Group

ABB fortsatt global markedsleder innen distribuerte styringssystemer

Med rundt 20 prosent markedsandel på tvers av bransjene i prosessindustrien er ABB den globale lederen innen digital, oppkoblet styring, ifølge studien «Distributed Control Systems Global Market 2016-2021».
2018-03-02
kromatografi-rigg crop

Transmitteren må garantere rask dataregistrering

Optimalisert på alle mulige måter

Moderne transmitter og sensorer som brukes i prosessfotometri. Tallrike prosessparametere registreres enten «inline» eller «online» i prosessen og umiddelbart sammenlignet med målverdier. Dette muliggjør kontinuerlig kontroll av prosessen og bidrar til å garantere høy kvalitet og optimalt produktutb...
2018-03-01
Smartest crop

Effektivisering alene er ikke nok

Jakter på Norges smarteste industribedrift

Digitalisering av norsk industri er avgjørende i kappløpet mot internasjonale konkurrenter. Derfor jakter Norsk Industri og Siemens på Norges smarteste industribedrift for femte året på rad. Målet er å løfte frem de gode eksemplene og inspirere til økt konkurransekraft for norsk industri.
2018-02-23