Festo-VSNC-crop

Ggaranterer lenger levetid på aktuatoren

Allsidige applikasjoner med prosessventiler

NAMUR-ventilen VSNC, fra Festo, er globalt sertifisert i henhold til standarder for eksplosjonsbeskyttelse, og kan brukes i mange ulike bransjer og applikasjoner. Den kjennetegnes av dens moderne design, holdbar kvalitet og 100 % testet teknologi og materiale.
2017-04-26
IFS-felt-crop

Kan brukes til umiddelbare og prediktive hendelser direkte i feltserviceløsning

IFS lanserer feltserviceløsning med IoT-støtte

Den nye versjonen av IFS Field Service Management™ er sømløst integrert med IFS IoT Business Connector™ og tilbyr et helt nytt grensesnitt IFS kunngjør at den siste versjonen av IFS Field Service Management (5.7) nå er tilgjengelig og inneholder mange forbedringer.
2017-04-25
ecom-mix-2_edited-1-crop

Ecom er pionér på området og har levert ex-beskyttede mobilapparater siden 1986

Nå er Ecom på plass i Pepperl+Fuchs familien

I fjor høst annonserte Pepperl+Fuchs overtakelsen av ecom instruments GmbH. Ecom er verdensledende innen markedsområdet mobilkommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder. Ecom er en pionér på området og har levert ex-beskyttede mobilapparater siden 1986.
2017-04-21
Phoenix-smaleste-crop

Anbefaler bruk av utstyr med seriekobling av gassfylt overspenningsavleder

Verdens smaleste lekkstrømsfrie type 2-overspenningsbeskyttelse

De nye beskyttelsesenhetene Valvetrab-SEC VF fra Phoenix Contact danner verdens smaleste lekkstrømsfrie type 2-overspenningsbeskyttelsesutstyr (SPD). Takket være teknologien Safe Energy Control imponerer de med god yteevne og lang levetid.
2017-04-11
ABB-Ulrich-Spiesshofer-crop

Konsernsjeg i ABB, Ulrich Spiesshofer. Foto: IBL

Viktigste oppkjøpet noen sinne for ABB

Fra pressekonferasen som ble holdt i Sverige i går. ABB:s förvärv av automationsföretaget B&R är strategiskt sett bolagets viktigaste någonsin. Så summerade vd Ulrich Spiesshofer det under morgonen aviserade bolagsköpet vid en presskonferens på tisdagen.
2017-04-05
BR-crop

Komplementære styrker

ABB overtar B&R

Tar lederskap i industriell automatisering. - Overtakelsen av B&R (Bernecker + Rainer Industrie-Elektronik GmbH) fyller ABBs historiske gap innen maskin- og fabrikkautomatiserin.
2017-04-04
Atlas-vekt-crop

Lastecellene har vibrasjonsutstyr, noe som minsker belastningen

Nøyaktig vekt

Produktlengden varierer fra fire desimeter opptil nærmere tolv meter, og vekten varierer kraftig med størrelsen. Uansett størrelse kreves det en enorm nøyaktighet og presisjon når det gjelder vekten på leveransene.
2017-04-03
Kuka-Titan_lineartrack_Mult

Installasjonen har gått raskt og det har vært kjørt emner gjennom hele tiden

Bransjens største robot hos Multicut

Den største Kuka-installasjonen i Danmark, og samtidig bransjens største robot, står hos Multicut A/S i Vildbjerg, der den støtter et FMS-anlegg med fire CNC-sentre for bearbeiding av store og tunge emner.
2017-03-22
Phoenix-innstikk-crop

Det er mulig uten å bruke verktøy

Innstikksforbindere for høy kontakttetthet

Phoenix Contact utvider sitt sortiment med praktiske kretskortpluggforbindere med SKEDD-teknologi. Med de dobbelrekkede innstikkspluggforbinderne SDDC 1,5 kan mellom to og 32 ledere tilkobles. De er dermed spesielt godt egnet for anvendelser med høy kontakttetthet.
2017-03-21
Siemens-IPC-uten-vifte-crop

Tilbyr fleksible monteringsalternativer

Ny generasjon av kraftige og vifteløse industri PCer for automasjon

Siemens lanserer to nye kraftige, kompakte og viftefrie industri PCer for bruk i krevende industrielle miljø. De nye IPCene er designet for vedlikeholdsfri 24 timers kontinuerlig drift, og oppfyller strenge krav når det gjelder temperatur, vibrasjon, støt og EMC.
2017-03-20
Rittal-CMCIII-crop

Hjelper bedrifter å etablere en effektiv og sikker IT-infrastruktur

Rittal har fått pris for beste overvåkingssystem for datasenter

Rittal CMC III overvåkingssystem er ifølge leserne av det tyske fagbladet Funkschau det mest populære produktet for overvåking og styring av datasentre. Rittal ble hedret med to priser da Readers´Choice Awards ble avgjort blant leserne av det veletablerte tyske IT bladet.
2017-03-15