Kuka-Titan_lineartrack_Mult

Installasjonen har gått raskt og det har vært kjørt emner gjennom hele tiden

Bransjens største robot hos Multicut

Den største Kuka-installasjonen i Danmark, og samtidig bransjens største robot, står hos Multicut A/S i Vildbjerg, der den støtter et FMS-anlegg med fire CNC-sentre for bearbeiding av store og tunge emner.
2017-03-22
Phoenix-innstikk-crop

Det er mulig uten å bruke verktøy

Innstikksforbindere for høy kontakttetthet

Phoenix Contact utvider sitt sortiment med praktiske kretskortpluggforbindere med SKEDD-teknologi. Med de dobbelrekkede innstikkspluggforbinderne SDDC 1,5 kan mellom to og 32 ledere tilkobles. De er dermed spesielt godt egnet for anvendelser med høy kontakttetthet.
2017-03-21
Siemens-IPC-uten-vifte-crop

Tilbyr fleksible monteringsalternativer

Ny generasjon av kraftige og vifteløse industri PCer for automasjon

Siemens lanserer to nye kraftige, kompakte og viftefrie industri PCer for bruk i krevende industrielle miljø. De nye IPCene er designet for vedlikeholdsfri 24 timers kontinuerlig drift, og oppfyller strenge krav når det gjelder temperatur, vibrasjon, støt og EMC.
2017-03-20
Rittal-CMCIII-crop

Hjelper bedrifter å etablere en effektiv og sikker IT-infrastruktur

Rittal har fått pris for beste overvåkingssystem for datasenter

Rittal CMC III overvåkingssystem er ifølge leserne av det tyske fagbladet Funkschau det mest populære produktet for overvåking og styring av datasentre. Rittal ble hedret med to priser da Readers´Choice Awards ble avgjort blant leserne av det veletablerte tyske IT bladet.
2017-03-15
IMI-filter-crop

Filteret er egnet til trykkluft og hydronkarboner

Oljeutskillingsfilter til krevende og korrosive miljøer

Den siste utvidelse av IMI Precision Engineerings produktutvalg innenfor luft og gass er F22H med ½" portstørrelse - spesielt designet til anvendelse i krevende og korrosive miljøer som f.eks. offshore, raffinerier og kjemiske fabrikker.
2017-03-13
Wago-750-crop

Krever minimalt med plass og krever lave energi- og vedlikeholdskostnader

Robust design for tøffe miljøforhold

Under tøffe miljøforhold kan krav til oppvarming, kjøling eller spesielle beskyttelse øke kostnadene i automatiseringsanlegg. Dette er ikke tilfelle for det ekstremt robuste WAGO PLS- og I/O-system 750 XTR.
2017-03-10
Siemens-HMI-crop

Passer godt for service, avmålinger, testing, betjening og overvåkning

Robust nettbrett for bruk i felten

For første gang lanserer Siemens et nettbrett for industrielt bruk. Nettbrettet har fått navnet ITP1000 og er i skrivende stund det raskeste industrielle nettbrettet på markedet.
2017-03-02
Festo-DFPD-crop2

Kan brukes i et bredt spekter av bransjer og markeder

Allsidighet møter design

Moduloppbygget. Motstandsdyktig, allsidig – dette er kjerneegenskapene for aktuatoren DFPD fra Festo. Denne kombinasjonen av rack og pinion er den perfekte aktuatoren for mange behov til prosessindustrien.
2017-02-27
Elteco-PE-MEMSGS70-serien-f

Enhetene er utstyrt med den anerkjente MEMS-teknologien

Inklinometer med sjokk-kompensasjon for et måleområde opp til ± 60°

ELTECO presenterer PE-MEMS…/GS70 serien fra sensor teknologi eksperten FSG, en ny tilt sensor for overvåking av krengning på anleggsmaskiner, skip, plattformer eller olje- og gassrigger.
2017-02-22
Phoenix-PLCnext-crop

Løsningen muliggjør parallell programmering med etablerte programvareverktøyer

Åpen styreplattform for fremtidssikker automasjon

Hvis man skal følge målet om en nettorganisert, fleksibel produksjon i tråd med Industri 4.0-tilnærmingen, må automatiseringsløsningen som ligger til grunn bli mer tilpasningsdyktig og få bedre kommunikasjonsegenskaper. PLCnext Technology fra Phoenix Contact løser disse utfordringene.
2017-02-20
IMI-Norgren-ventil-crop

Opprinnelige rustfrie stempelet blitt erstattet av et nytt kompakt messingstempe

Stempelventiler med forlenget levetid fra IMI Precision Engineering

IMI Precision Engineerings brand – IMI Buschjost - har introdusert en nyutviklet stempelteknologi til den indirekte aktiverte magnetventilserien 85300. De tidligere benyttede PTFE pakningene har blitt erstattet av labyrintpakninger.
2017-02-16