Autic IOT crop

Løfter enkelt data fra felt til sentral database

Kompakt IOT grensesnitt

Med EXware, som forhandles av Autic AS, realiserer du flytting av data fra industrianlegg til sky. Enheten er et resultat av Exors HMI-løsning, med kjente protokoller som Profinet, Ethercat, EthernetIP, DNP3, Bacnet, KNX mot feltutstyr.
2017-12-18
AMNYTT Nr 6 crop_edited-1

Utviklingen nå mer omfattende enn for kort tid siden

AMNYTT 06 2017 er distribuert

Det ser ut til at de fleste piler for norsk økonomi og industri peker oppover. Næringslivet har vist en formidabel evne til å tilpasse seg nye rammebetingelser. Fagfolk har flyttet på seg og omstilt seg til nye bransjer.
2017-12-13
freistellen mit PfadCD-Inlay einbauenNetwork Interfaces fg

Med beskyttelsesgrad IP66 står ingenting i veien for utendørs bruk

Kabinetter og koblingsbokser i polyester

Sortimentet i serien Clipsafe fra Phoenix Contact er nå utvidet. I tillegg til husene i spesialstål finnes det nå også 35 robuste Ex-sertifiserte hus i polyester for bruk i prosesstekniske omgivelser.
2017-12-12
Hoved SPS crop

Norske bedrifter må følger opp teknologiutviklingen.

Retningen er staket ut

Årets siste internasjonale fagmesse innen elektro og automatisering ble avholdt i forrige uke i Nürnberg, Tyskland. Hovedinntrykket er helt tydelig, vi er inne i den digitale revolusjon.
2017-12-05
Evry datasenter crop

Gjennomført mer enn 60 tester og demonstrasjoner av anlegget

EVRYs skybaserte datasenter oppnår internasjonale sertifiseringskrav

EVRY har gjennomført Tier III sertifisering av selskapets skybaserte datasenter på Fet, og tilfredsstiller et høyt internasjonalt kvalitetskrav i henhold til Uptime Institute.
2017-12-04
Omron nye bølge crop

Gjør tavlebyggere i stand til å lage mindre styreskap

OMRON lanserer Industri 4.0 fabrikkautomasjonsprodukter bygget på en enhetlig designplattform

De nye produktene består blant annet av 144 modeller fordelt på to kategorier: digitale temperaturkontrollere i E5CD-B- og E5ED-B-serien og A22NE P-nødstoppknapper med Push-In-Plus-teknologi.
2017-11-30
Phoenix strømindikator crop

Merkingen av samtlige klempunkter gir god oversikt

Strømindikatorklemmer med push-in-tilkobling

Feil eller ledningsbrudd under drift gjenkjennes helt entydig med de nye strømindikatorklemmene PTTB 2,5-ILA 100 fra Phoenix Contact. Spenningsfallet evalueres i sperreretning på en zenerdiode og vises via en lysdiode. Koblingsskjemet gir en klar identifisering og reduserer feilkoblinger.
2017-11-29
Elteco steute trådløs crop

kan lett monteres på et stativsystem eller en maskin

Kontaktfritt alternativt til en posisjonsbryter

For kontaktfri registrering av for eksempel beholdere i E-Kanban-stativer har steutes forretningsenhet „Wireless“ utviklet en ny og betydelig forbedret versjon av ist RF 96 LT trådløs optisk sensor. steute forhandles av Elteco
2017-11-27
Phoenix IOLink crop

Alle nødvendige innstillinger kan utføres sentralt.

Automatsikring med IO-Link-kommunikasjon

Stadig flere beskyttelses- og styreenheter organiseres i nettverk i dagens anlegg og maskiner. Driftstilstandene vises, visualiseres og fjernstyres. De elektroniske automatsikringene CBMC kan implementeres i den helhetlige prosesstyringen og overvåkingen via et integrert IO-Link-grensesnitt.
2017-11-16
Fotograf: Niels Stappenbeck

Gir brukerne mulighet til å redusere sine samlede kostnader

Innovativ utvidelse av Flex-On® serien til filterrensing

Alt-i-én Flex-on® serien til rensing av støv i filtersystemer er nå utvidet med en mindre, mer kompakt modell fra IMI Precision Engineering. Det nye tillegget er en tilpasningsdyktig moduloppbygget løsning, som problemfritt integreres med ventilsystemer til støvrensing.
2017-11-09
Festo Bosch crop

Festos Motion Terminal, som vi anvender i en pakkemaskin er en viktig milepæl

Digitale nyskapelser lønner seg

For tredje gang på rad er Festo utnevnt som foretrukken leverandør til Bosch-konsernets Standardised Pneumatic Devices material group. Med denne prisen hedrer Bosch viktige leverandører for fremragende prestasjoner på områdene innovasjon, kvalitet og pålitelighet.
2017-11-08