Phoenix-rekke-4925-crop

Finnes etter ønske med monteringsskinne-, direkte- eller klebemontering

Tilkoblingsklare fordelerblokker med push-in-tilkobling

De nye fordelerblokkene PTFIX fra Phoenix Contact er umiddelbart klare til bruk, uten manuell lasking, og gir dermed en tidsbesparelse opptil 80 %. Fordelerblokkene med 1,5 mm² og 2,5 mm² finnes i forskjellige poltall og kan rekkeplasseres uten delingstap.
2017-06-22
KUKA-ready2-grip-crop

Pakker for vidt forskjellige automatiserte oppgaver

Enklere robotinstallasjon med KUKAs nye ready-to-use-pakke

Automatisering med roboter er en økende trend innen industrien. For å imøtekomme behovene i den nye epoken har KUKA utviklet konseptet Ready2_Use, som består av forhåndskonfigurerte pakkeløsninger som krever mindre forkunnskaper i robotprogrammering og integrasjon.
2017-06-19
IMI-Excelon-Plus-crop

Tillater at filterelementer fjernes sammen med beholderen

IMI Precision Engineering presentere nye luftbehandlingsenheter

IMI Precision Engineering har utvidet sortimentet av luftbehandlingsprodukter (FRL) med den lettere og mindre IMI Norgren Excelon® Plus. Den nyeste generasjon av komponenter til luftbehandling, Excelon® Plus, består av et moduloppbygget filter, regulator og smøreapparat.
2017-06-12
ABB-samhandling-crop

ABB utvider nettverket av samhandlingssentre i Europa og USA

ABB Abilitys samhandlingstilbud er basert på tingenes internett (IoT)

To nye ABB AbilityTM samhandlingssentre (Collaborative Operations Centers) i Genova og Miami-området utvider selskapets nettverk.De to nye sentrene kommer i tillegg til eksisterende samhandlingssentre på Billingstad utenfor Oslo, Singapore, Helsingfors, Västerås, San Diego og Dalfsen.
2017-06-06
Phoenix-fordelerblokk-crop

Kan utvides fleksibelt med topolede standardlaske

Tilkoblingsklare fordelerblokker med push-in-tilkobling

De nye fordelerblokkene PTFIX fra Phoenix Contact er umiddelbart klare til bruk, uten manuell lasking, og gir dermed en tidsbesparelse opptil 80 %. Fordelerblokkene med 1,5 mm² og 2,5 mm² finnes i forskjellige poltall og kan rekkeplasseres uten delingstap.
2017-05-31
KUKA-Kuka-Mobile-Plattform_

Dette er en type løsning som mange har ventet på

Effektiv og fleksibel produksjonsprosess med KUKAs nye mobile plattform KMP 1500

KUKA ligger langt fremme i utviklingen av mobile produkter som har som oppgave å støtte industrikundenes produksjonsprosess. Først ut var KUKAs mobile transportplattform omniMOVE som gir kraftfull og nøyaktig håndtering av tung last.
2017-05-26
JFK-PLC-crop

Automation Organizer kjøpes som en engangslisens

Kostnadseffektive PLS systemer

Fra den velrenommerte Japanske, som forhandles av Sivilingeniør J. F. Knudtzen, automasjonsprodusenten IDEC har vi gleden av å introdusere en rekke nye produkter innenfor kontroll og visualisering (HMI). Produktene fra Idec holder høy kvalitet og gir høy ytelse til en meget attraktiv pris.
2017-05-24
IMI-VS-Valve-Island-crop

Gir brukeren mulighet til å velge de funksjoner det er behov

IMI Precision Engineering oppgraderer sine ventiløyer med PROFINET IRT og EtherNet/IP

Med et av markedets ledende tilbud av flowverdier, nesten ubegrensede konfigurasjonsmuligheter og et omfattende utvalg tilslutningsløsninger, oppgraderer IMI Precision Engineering nå ytterligere sitt sortiment av ventiløyer fra IMI Norgren.
2017-05-11
ARC-Humphry-crop

Nyheter innen Industry 4.0, IIoT og digitalisering, har forsterk seg i år

Revolusjonen er her

I de foregående 15 årene har inntrykket vært at det ikke har blitt presentert mange interessante nyheter under Hannover Messen, sier David Humphry til AMNYTT. Humphrey er forskningsdirektør for ARC Advisory Group i Europa.
2017-05-09
AMNYTT-Hannover-spesial-201

Vi er i en avgjørende fase av digitaliseringsutviklingen

AMNYTT Hannover Spesial er distribuert

Verdens største industrimesse ble avholdt i slutten av mars. 225 000 besøkende fikk et vel av nyheter. Digitalisering og Industri 4.0 sto i sentrum. Det må standardiseres på alle plan, som for eksempel kommunikasjon og webtjenester.
2017-05-09
Epaln-Mini-configurators-cr

Fordelaktig for brukere: erfaring fra makrobruk er tilstrekkelig.

Automatisk skjemategning

Med Eplan Cogineer er automatisk opprettelse av elskjema en barnelek. Eplan presenterer en helt ny programvare for enkel konfigurasjon ved Hannover Messen. Løsningen er enkel i bruk og gir imponerende resultater. Eplan Cogineer er også fullstendig integrert i Eplan plattformen.
2017-05-05