Autic-YachtNtxt-crop

Bruk av kvalitet SSD disker har spart kunder for mange timers arbeid

Ny PC serie for maritimt bruk fra Autic System

Autic system har fornyet utvalg av marinegodkjente Panel PC-er, monitorer og Boks PC-er. Produktene er spesielt tilpasset maritime anvendelser med DNV GL og IEC60945 typegodkjenning, eksakt dimming av lysstyrke i skjerm og redundant tilkoblinger for strømforsyning.
2017-03-24
Siemens-IPC-uten-vifte-crop

Tilbyr fleksible monteringsalternativer

Ny generasjon av kraftige og vifteløse industri PCer for automasjon

Siemens lanserer to nye kraftige, kompakte og viftefrie industri PCer for bruk i krevende industrielle miljø. De nye IPCene er designet for vedlikeholdsfri 24 timers kontinuerlig drift, og oppfyller strenge krav når det gjelder temperatur, vibrasjon, støt og EMC.
2017-03-20
Rittal-CMCIII-crop

Hjelper bedrifter å etablere en effektiv og sikker IT-infrastruktur

Rittal har fått pris for beste overvåkingssystem for datasenter

Rittal CMC III overvåkingssystem er ifølge leserne av det tyske fagbladet Funkschau det mest populære produktet for overvåking og styring av datasentre. Rittal ble hedret med to priser da Readers´Choice Awards ble avgjort blant leserne av det veletablerte tyske IT bladet.
2017-03-15
Ulstein-Power-and-Control-c

Digitalisering av skip

Kontrakt på komplette systemleveransar til yacht

Ulstein Power & Control AS har signert kontrakt på levering av komplette system til yachten som skal byggast på Ulstein Verft. - Det er svært gledeleg at vi har klart å hale i land ei så viktig kontrakt for fartøyet, seier Gunnar H. Hide, administrerande direktør i Ulstein Power & Control.
2017-03-07
Flow-FCI-crop

Nøyaktig måling av gass der prosessen har varierende temperatur og hastighet

Nytt agentur til Flow-Teknikk

Flow-Teknikk AS har overtatt agenturet på Fluid Components Interntational (FCI).  FCI produserer termiske masseflowmetere for gass, og termiske flow/nivå/temperatur vakter for væske og gass til industrielle applikasjoner.
2017-03-06
ABB-LMT_Housing-crop

Spesielt aktuell for ettermontering på en enkel og fleksibel måte

ABB tar nivåmåling i væsker til nytt nivå

ABBs nye LMT-transmittere og magnetiske nivåmålere byr på enkle, sikre og pålitelige nivåmålinger i væsker. LMT-serien er basert på ABBs felles, to-tråds transmittere for pålitelige målinger, brukervennlig oppsett, grafisk display samt avansert diagnostikk og signalbehandling.
2017-03-03
Servi-Moholt-crop

Selskapene vi utfyller hverandre meget god

Servi AS og Karsten Moholt AS samlokaliseres i Storebotn

Servi AS flytter inn i Karsten Moholt AS sine lokaler i Storebotn Næringspark på Askøy fra 1.mars 2017. Servi AS og Karsten Moholt AS har det siste året hatt et tett markedssamarbeid innenfor det profesjonelle servicemarkedet.
2017-02-28
Westcon-digitalt-crop

Digitale inspeksjonsverktøyet bidrar til å øke sikkerheten

Westcon digitaliserer inspeksjonsarbeidet til COSL

Westcons egenutviklede inspeksjonsverktøy Inspectio sparer kundene for tid, penger og enorme papirbunker. Nå skal COSL Drilling Europe bruke løsningen til inspeksjon av Ex-utstyr på tre av sine rigger.
2017-02-24
KROHNE_calibration_rig-crop

Vi ønsker alle at målinger er riktig når vi kjøper en vare

Kalibrering - en del av hverdagen

Målinger er blitt en integrert del av vårt daglige liv, enten det er i privat eller på jobben. Ofte blir måleresultatene tatt for gitt. Men det er grunn til å se litt nærmere på resultatene.
2017-02-23
Trådløst--crop

En av de mest erfarne produsentene når det gjelder industrielt trådløst nettverk

Trådløst gir mange fordeler – men krevet kunnskaper

Tankfarmen til Circle K på Sjursøya i Oslo er oppgradert med trådløse kommunikasjon for nivåmålere og aktuatorer. Prosessen med å få en god installasjon har vært slitsom ved noen anledninger, men svært lærerik for begge parter.
2017-02-15
Krohne-mulitgass-crop

En revolusjonerende bærbar gassdetektor som alltid er påslått

KROHNE Instumentation introduserer BW Clip4 multigassdetektor

BW Clip-serien har vært en suksess i mange år og nå introduseres nyheten BW Clip4. BW Clip4 multigassdetektor. Ingen ladning, ingen bytte av sensorer eller deler, ingen problemer. Bare sett den på deg, aktiver den og du er beskyttet i 2 år.
2017-02-13