Siemens Secure crop

SNOK er en skalerbar løsning designet for å avdekke tidlige tegn på malware

Secure-NOK inngår partnerskap med Siemens

Secure-NOK, det norske spesialistselskapet innen industriell cybersikkerhet, har inngått partnerskap med Siemens om å integrere Secure-NOKs løsninger for industriell cybersikkerhet med Siemens’ portefølje av robuste industrielle nettverksprodukter.
2018-03-15
Rittal_Edge konfigurator crop

"edge datasentre" behandler IT-kapasiteten nær produksjonsanleggene

Ny Rittal Edge Data Center konfigurator fra Rittal

Internet of Things bidrar til at bedriftene tilpasser sin IT-infrastruktur. Edge data center hjelper med å behandle store mengder data fra den digitale transformasjonen nær opprinnelsesstedet.
2018-03-13
EH_Market Leadership crop

Frost & Sullivan fremhevet også selskapets tette samarbeid med kundene

Ledende markedsposisjon

Frost & Sullivan tildeler Endress+Hauser prisen "Global Market Leadership Award" for elektromagnetiske mengdemålere. Endress+Hauser har en installert base med over 2 millioner instrumenter, og er dermed markedsleder innen elektromagnetiske mengdemålere.
2018-03-09
Autic R copy_project crop

Sørger for moderne vektorgrafikk i klientservermiljø

Lavpris-operatørterminaler med utvidet sertifisering

EXOR International, som forhandles av Autic System AS i Norge, har oppdatert den populære eSmart-serien. Dette er et HMI-alternativ med topp ytelse, funksjonalitet og prisnivå.
2018-03-09
Erneuerbare17

Bekreftet i studien utgitt av analysebyrået ARC Advisory Group

ABB fortsatt global markedsleder innen distribuerte styringssystemer

Med rundt 20 prosent markedsandel på tvers av bransjene i prosessindustrien er ABB den globale lederen innen digital, oppkoblet styring, ifølge studien «Distributed Control Systems Global Market 2016-2021».
2018-03-02
Stena landstrøm crop

Målet er at alle utenlandsferjene skal ligge på landstrøm innen 2020

Stena Line vil bruke nytt landstrømanlegg

Nå skal ferjen Stena Saga gå på landstrøm, hvis Oslo Havn KF og Stena Line får det som de vil. Rederiet søker Enova om støtte til ombygging av ferjen. - Dette er et viktig steg mot en nullutslippshavn. Jeg vil rose Oslo Havn KF og Stena Line for aktivt å bidra til bedre miljø og luftkvalitet i byen....
2018-02-28
Smartest crop

Effektivisering alene er ikke nok

Jakter på Norges smarteste industribedrift

Digitalisering av norsk industri er avgjørende i kappløpet mot internasjonale konkurrenter. Derfor jakter Norsk Industri og Siemens på Norges smarteste industribedrift for femte året på rad. Målet er å løfte frem de gode eksemplene og inspirere til økt konkurransekraft for norsk industri.
2018-02-23
JUMO_PI_2092_diraTRON crop

En ny generasjon av kompakte styreenheter

JUMOs reguleringsserie er utvidet med et nytt og ekstra effektivt produkt i form av JUMO diraTRON. Intuitiv i drift og bredt funksjonsområde
2018-02-19
ABB batteri offshore crop

Bidrar ti CO2-utslippskutt og reduserer drifts- og vedlikeholdskostnader

ABB leverer batterilagringsløsning som kutter utslipp på plattform

ABB skal levere PowerStore™, et konteinerbasert batterilagringssystem som kan fjernstyres for drift og vedlikehold, til Woodside, Australias største, uavhengige olje- og gasselskap.  Systemet skal installeres på Goodwyn A-plattformen.
2018-02-06
Eplan Cogineer Cloud Project crop

Organisert i to funksjonsområder: Designer og Prosjektbygger.

Eplan Cogineer er på vei til skyen

Eplan Cogineer er nå et fullverdig medlem av Eplan Platformen. Denne programvaren for enkel og rask generering av elektriske skjema og fluid design gir automatisering ekstra kraft.
2018-02-05
Innovation concept presented by a consultant in management on webinar screen

Kan installert direkte i ex-områdene sone 1/21

Ex-godkjent Remote IO System i kompakt design

FG-Tech AS meddele at de nå representerer BEx-Solution GmbH fra Karlsruhe i Tyskland. BEx-Solution GmbH er verdens første produsent som presenterer et desentralisert, kompakt og eksplosjonssikkert Remote IO-system med ulike Ethernet-feltbussystemer for anvandelse i Ex-områder sone 1/21.
2018-01-24