Eaton-DC1-range-extension-c

Parameterne lett overføres til flere enheter ved hjelp av spesiell minnepinne

Eaton PowerXL DC1-frekvensomformer: Maksimal fleksibilitet, nå opptil 22 kW

Eaton har utvidet sitt utvalg av kompakte PowerXL DC1-frekvensomformere ved å legge til en høyeffekts modell på 22 kW. Denne kompletterer nå en stor bredde med størrelser  fra 0,37 til 22 kW.
2017-02-06
PQS-Bergen-Vann-crop

Sikker strømforsyning er avgjørende for at anleggende fungerer tilfredsstillende

PQS har vunnet ny rammeavtale med Bergen Vann

PQS skal bistå Bergen Vann med å sørge for en god og tilstrekkelig vannforsyning og en god og miljømessig riktig avløpshåndtering. Tjenester i den forbindelse omfatter termografering, kortslutningsberegning, verifikasjon, tredjepartskontroll, vernerunder og sikkerhetskurs.
2017-02-01
NORD-ie3_motor-crop

Løsningene gir enda høyere ytelsesnivåer

IE3-kravene vil dekke mindre motorer fra og med 1. januar 2017

Fra og med 1. januar 2017 vil energieffektivitet i IE3-klassen være obligatorisk i EU for nettilsluttede elektriske motorer med nominell effekt fra 0,75 kW til 375 kW. NORD DRIVESYSTEMS’ portefølje overgår allerede kravene i EUs økodesigndirektiv.
2017-01-24
Elteco-_EX-97-crop

Forseglingsmaterialene har blitt godkjent for temperaturer ned til -95 °

Ex-posisjonsbrytere for temperaturer ned til -60 °C

Det finnes fem faktorer som utgjør ekstreme krav til bryterutstyr i offshoreindustrien. Brytere utsettes for høye nivåer av mekanisk slitasje, miljøet er korroderende og det kan være veldig kaldt.
2017-01-17
Schneider-motorstarter-crop

Funksjoner og passer for de mest krevende applikasjoner

Kraftfull og kompakt motorstarter

TeSys H er en ny, flerfunksjonell motorstarter for asynkrone motorer opp til 3 KW/400 V. På grunn av en meget kompakt størrelse, den er kun 22,5 mm bred,kan den brukes i ethvert styreskap hvor plassen er begrenset, uten at det går ut over funksjoner og ytelse.
2017-01-16
Rogowski-carlo-gavazzi-crop

Program på strømtransformatorer omfatter både standard og delbare utførelse

Fleksible delbare strømtransformatorer

Rogowski strømtransformatorer fra Carlo Gavazzi er ideelle for ettermontasje. For direkte tilkobling til energi-/forbruksmålere type EM210, som har intern signaltilpasning til denne type strømtransformatorer.
2017-01-11
Wago-4-kanal-crop

Sikringene leveres med kommunikasjonsmuligheter

6 mm brede elektroniske sikringer

WAGO’s nye 1-kanals elektroniske sikringer for DC spenninger, kan spare inntil 66% plass i tavlen, med alle fordelene elektroniske sikringer gir. Med 6mm er den markedets smaleste, og inntil 66% smalere enn tradisjonelle sikringer (MCB’er), noe som kan bidra til å spare dyrebar plass i tavlen.
2017-01-10
Eplan-Predefined-length-cro

Kan på en intuitiv måte designe ledningsnettet

EplanHarnessproD 2.6 Lett og enkelt helt frem til produksjon

EplanHarnessproD versjon 2.6 er en intuitiv 2D/3D-programvare som dekker dagens arbeidskrav til kabling og ledningsnett. Blant de nye funksjonene finner du forbedringer i produksjonsspesifikasjoner som inkluderer kablingstegninger i tillegg til naglebordet.
2017-01-09
SIRIUS-Innovations-crop

Integrasjon i automasjonssystemet også stor besparelse på kabling

SIRIUS Startapparater utvider med ny kompakt og kraftfull størrelse – S3

Siemens har utvidet SIRIUS Innovation serien med startapparater opp til 115 Ampere og nominell effekt på 55 kW/400 V AC-3. Disse er i byggestørrelse S3 som er kun 70MM bred.
2017-01-05
Landstrøm-crop

Mer miljøvennlige havner vil ha enorme miljøeffekter

Etterlyser felles landstrømsløft

Uten felles løsninger går vi glipp av store miljøgevinster. Grønnere havner er langt viktigere for miljøet enn flere elbiler. I mangel av en nasjonal plan går landstrømsutbyggingen tregt og uten felles teknisk standard.
2016-12-28
Nord-logidrive_300-crop

Utviklet for horisontale eller skråstilte transportører

Effektive og vedlikeholdsvennlige drev

NORD DRIVESYSTEMS tilbyr nå standardiserte drivenheter i tre effektive og vedlikeholdsvennlige versjoner som er tilpasset typiske krav ved transportørapplikasjoner. LogiDrive-systemene gjør det enklere å velge det riktige drevet til applikasjonen og gjør antallet forskjellige varianter lavere og mer...
2016-12-27