Siemens-IPC-uten-vifte-crop

Tilbyr fleksible monteringsalternativer

Ny generasjon av kraftige og vifteløse industri PCer for automasjon

Siemens lanserer to nye kraftige, kompakte og viftefrie industri PCer for bruk i krevende industrielle miljø. De nye IPCene er designet for vedlikeholdsfri 24 timers kontinuerlig drift, og oppfyller strenge krav når det gjelder temperatur, vibrasjon, støt og EMC.
2017-03-20
ABB-LMT_Housing-crop

Spesielt aktuell for ettermontering på en enkel og fleksibel måte

ABB tar nivåmåling i væsker til nytt nivå

ABBs nye LMT-transmittere og magnetiske nivåmålere byr på enkle, sikre og pålitelige nivåmålinger i væsker. LMT-serien er basert på ABBs felles, to-tråds transmittere for pålitelige målinger, brukervennlig oppsett, grafisk display samt avansert diagnostikk og signalbehandling.
2017-03-03
Autic-Wireless-M-Bus-crop

Et ekstra godt alternativ når gamle anlegg rehabiliteres

M-Bus for trådløs AMS

PiiGAB M-Bus 900S nå også med trådløs M-Bus kommunikasjon. Å kunne lese av forbruksdata fra vann og energimålere (AMS) er viktig for både økonomi og klima.
2017-03-01
Phoenix-bygg-crop

Kontrolleren støtter alle viktige kommunikasjonsprotokoller

Fleksibel kontroller for bygningsinfrastruktur

Den nye Inline-kontrolleren ILC 2050 BI fra Phoenix Contact er spesielt godt egnet for automatisering på områdene infrastruktur, energi og bygning. Den modulære utstyrsplattformen, kombinert med automasjonsplattformen Niagara, gir tilnærmet ubegrensede bruksmuligheter
2017-02-02
Phoenix-display-crop

Enhetene enkel å installere

Registrere, overvåke og styre signaler med prosessdisplayer

Med de nye multifunksjonelle prosessdisplayene FA MCR, fra Phoenix Contact, kan temperatur- og analogsignaler vises og overvåkes. De er egnet for bruk i applikasjoner der disse målestørrelsene skal registreres og viderebehandles.
2017-01-26
Krohne-OPTIMASS_group-crop

Massestrøm- og tetthetsmålingen holder seg stabil, kontinuerlig og repeterbar.

Massestrømsmåler for væsker som takler 100% gass

Entrained Gas Management (EGM) er nå tilgjengelig for alle KROHNE OPTIMASS Coriolis massestrømsmålere. EGM teknologien (Entrained Gas Management) er nå tilgjengelig for alle KROHNE OPTIMASS massestrømsmålere.
2017-01-20
Wonderware-Prometheus-crop

Introduserer et høynivå Open Programming-miljø

Redefinerer bransjen for industriell styringsteknikk

Schneider Electric, har lansert Prometheus, bransjens første konfigurasjonsverktøy for definering, programmering og dokumentasjon av alle komponenter i et industrielt styringssystem, fra Manufacturing Execution System (MES) til I/O.
2016-12-23
Wionderware-InStudio-crop

Kobler sammen eksisterende installasjoner til skybasert datainnsamling

Schneider Electric utvider skyplattformen

Schneider Electric har introduserte Wonderware Online InStudio, et tilbud om Infrastructure-as-a-Service som revolusjonerer måten programvareingeniører, systemintegratorer og andre brukere kan klargjøre, utvikle, teste og vedlikeholde sine HMI- og SCADA-applikasjoner på.
2016-12-20
Goodtech-dalen-crop

Bygge en ny transformatorstasjon for vindkraftanlegget Svåheia

Goodtech vinner kontrakt med Dalane Energi

Goodtech Projects & Services har sammen med Nettpartner Prosjekt, vunnet en kontrakt med Dalane for levering av Svåheia transformatorstasjon. Dette er en totalleveranse som omfatter grunnarbeid, bygg, høyspenningsanlegg, kontrollanlegg og tilhørende hjelpesystemer.
2016-12-14
InTouchOmni-crop

Kan vise vei til en ny generasjon med driftsadministrasjon

Søker nå aktivt etter beta-brukere og tredjepartsutviklere for Wonderware InTouch Omni

Schneider Electric, den globale spesialisten innenfor energistyring og automasjon, tilbyr nå en forhåndsvisning av neste generasjons programvareplattform for industrien: Wonderware InTouch Omni bygger på et rammeverk med Wonderware System Platform og Wonderware InTouch for System Platform.
2016-12-12
Siemens-Britannia-fasade-cr

Gjestene selv kan tilpasse rommet til egne ønsker for temperatur og inneklima

Siemens gir gjestene kontroll på Britannia Hotel

Snart kan hotellgjestene styre hotellrommet og låse opp med mobilen på ærverdige Britannia Hotell i Trondheim. Den digitale løsningen kommer fra Siemens som har inngått en avtale med Hent AS og Britannia Hotel.
2016-12-01