Autic IOT crop

Løfter enkelt data fra felt til sentral database

Kompakt IOT grensesnitt

Med EXware, som forhandles av Autic AS, realiserer du flytting av data fra industrianlegg til sky. Enheten er et resultat av Exors HMI-løsning, med kjente protokoller som Profinet, Ethercat, EthernetIP, DNP3, Bacnet, KNX mot feltutstyr.
2017-12-18
E+H liten crop

Sikker og effektiv mengdemåling

Liten og nett elektromagnetisk mengdemåler for ledende væsker

Mange bedrifter har funnet ut at det er penger å spare ved å måle og dermed begrense bruken av tilsetningskjemikaler. Derfor har det vært en økende etterspørsel etter måleinstrumenter som effektivt kan måle forbruket.
2017-12-14
AMNYTT Nr 6 crop_edited-1

Utviklingen nå mer omfattende enn for kort tid siden

AMNYTT 06 2017 er distribuert

Det ser ut til at de fleste piler for norsk økonomi og industri peker oppover. Næringslivet har vist en formidabel evne til å tilpasse seg nye rammebetingelser. Fagfolk har flyttet på seg og omstilt seg til nye bransjer.
2017-12-13
Hoved SPS crop

Norske bedrifter må følger opp teknologiutviklingen.

Retningen er staket ut

Årets siste internasjonale fagmesse innen elektro og automatisering ble avholdt i forrige uke i Nürnberg, Tyskland. Hovedinntrykket er helt tydelig, vi er inne i den digitale revolusjon.
2017-12-05
Evry datasenter crop

Gjennomført mer enn 60 tester og demonstrasjoner av anlegget

EVRYs skybaserte datasenter oppnår internasjonale sertifiseringskrav

EVRY har gjennomført Tier III sertifisering av selskapets skybaserte datasenter på Fet, og tilfredsstiller et høyt internasjonalt kvalitetskrav i henhold til Uptime Institute.
2017-12-04
IMI trykkstøt VA_82730 crop

Kan redusere trykkstøt med mer enn 80 prosent

Forebygg trykkstøt med IMI Buschjost ventiler

Vanntrykkstøt, også kalt hydraulisk sjokk, skaper en plutselig trykkstigning i et rørsystem. Dette kan gjøre skade på pakninger, rør, fittings og øvrige komponenter på applikasjonen.
2017-11-22
Fotograf: Niels Stappenbeck

Gir brukerne mulighet til å redusere sine samlede kostnader

Innovativ utvidelse av Flex-On® serien til filterrensing

Alt-i-én Flex-on® serien til rensing av støv i filtersystemer er nå utvidet med en mindre, mer kompakt modell fra IMI Precision Engineering. Det nye tillegget er en tilpasningsdyktig moduloppbygget løsning, som problemfritt integreres med ventilsystemer til støvrensing.
2017-11-09
Eplan Smart Wiring EN crop

Programvaren er nå tilgjengelig på hele nitten språk

Teknisk all-rounder

Den nye Eplan Platform versjon 2.7 har vært tilgjengelig siden september. Nitten programvarespråk, flere detaljoppdateringer og toveisintegrasjon til andre systemer som TIA Portal fra Siemens og Melsoft IQ fra Mitsubish.
2017-10-31
Beijer X2 extreme PR_high crop

Konstruert for å fungere i tøffe omgivelser som inneholder gasser, damp og støv

Beijer Electronics lanserer ny HMI familie, X2 extreme / sealed

Beijer Electronics er stolte over å kunne presentere den nye X2 extreme familien, robuste HMI`er for riktig tøffe omgivelser. X2 extreme familien inngår i X2 serien, den nyeste generasjonen av HMIer fra Beijer Electronics. X2 serien inkluderer seks produktfamilier som kombinerer lekkert og moderne d...
2017-10-30
Sigum P6 GLAS 24x350  MAXX_584 crop1

Kan foretas når som helst ved et tastetrykk, eller helautomatisk

Helautomatiske prøvetakere fra Maxx

Sigum Fagerberg AS lanserer helautomatiske vannprøvetakere fra den tyske kvalitetsprodusenten Maxx. Maxx helautomatiske prøvetakere sikrer nøyaktige, pålitelige og dokumenterbare vannprøver for vann, avløp og industri.
2017-10-23
Phoenix sikker  crop

Security-ruteren kan implementeres i et Defense-in-Depth-konsept

Ruter med nye Security-funksjoner

Security-ruter FL MGuard RS4000 TX/TX-P fra Phoenix Contact har et utvidet temperaturområde samt godkjennelsene ATEX og IECEx. Fra Firmware 8.5 frigis i tillegg ytterligere Security-funksjoner i dette produktet som standard.
2017-10-17