Oppgraderer Toughfix-serien

IKM Instrutek presentere en oppgradering av ToughPIX II, et Ex-kamera utviklet av CorDEX som et direkte resultat av tilbakemeldinger fra kunder.

CordEX ToughPIX II er ATEX og IECEx - sertifisert, og har et slankt digitalt og kompakt design. Kameraet har alle funksjonene som forgjengeren hadde, men kan vise til mange flere fordeler og funksjoner, inkludert:

· 16 megapiksel kamera
· Større 2,7 " LCD -skjerm
· LED lys for miljøer med lite lys
· Innebygget makro -funksjon
· 16 GB minne
· Autofokus og bedre bildestabilisator
· 3x optisk zoom

I tillegg kommer ToughPIX II med Cordex Connect , en dedikert rapporterings-programvare som kan brukes i hele CorDEX sitt spekter av produkter .

ToughPIX II har vært under utvikling i mer enn to år, der CorDEX har tatt hensyn til verdifulle tilbakemeldinger fra sine kunder som de har brukt til å forbedre og styrke deres svært vellykkede ToughPIX serie, sier Bjørn Fredrik Ilestad hos IKM Instrutek As.

Med ToughPIX II blir dokumentasjon av utstyr og prosesser lekende lett, og det industrielle eksteriøret gir solid beskyttelse for kameraet. Dette gjør at kameraet er ideelt for bruk i eksplosjonsfarlige industrielle miljøer.

Dokkingstasjonen som leveres med kameraet fungerer som en ladestasjon for det oppladbare batteriet, og bildene kan overføres til en PC via høyhastighets USB-tilkobling.
ToughPIX II kommer også med økt intern minne - 16GB - som muliggjør lagring av hundrevis av bilder i kameraet, før du laster disse ned via dokkingstasjonen innenfor et sikkert område.

Oppgraderer Toughfix-serien

IKM Instrutek presentere en oppgradering av ToughPIX II, et Ex-kamera utviklet av CorDEX som et direkte resultat av tilbakemeldinger fra kunder.

Les mer

ATEX-godkjent multidisplay

Sigum's multidisplay DFON, produsert av Baumer i Danmark er nå ATEX-godkjent. DFON displayet kan brukes på enhver 4-20 mA kilde f.eks. fra trykk, nivå, temperatur, turtall, eller mengdetransmittere.
Les mer

Nøyaktighet på ±0,10%

Emerson Process Management introduserer målere for gass densitet og spesifikk gravitasjon. Micro Motion er kjent som ledende på leveranser av flowmåling av typen Coriolis.
Les mer

Portabel hybrid mengdemåler

Sigum AS lanserer Dynasonics® DXN, en portabel hybrid mengdemåler som kan benyttes etter Doppler eller transittid-prinsippet. Dette gir stor fleksibilitet med hensyn til bruksområde og medier.
Les mer