Løser desinfiserings problemer

Sigum AS presenterer PBMH autoklave trykktransmitter som er forberedt for desinfisering i autoklaver.
Innenfor næringsmiddelindustrien, bioteknologi, farmasøytiske virksomheter og i helsevesenet kan desinfisering av prosessinstrumenter være en utfordring.

Baumer lanserer derfor PBMH autoklave trykktransmitter som er spesielt utviklet for desinfisering i autoklaver.

Transmitteren er en robust patrontransmitter med flushmembran og M12 eller Fischer el.plugg for enkel til- og frakopling. Den medfølgende beskyttelseskappen beskytter el.pluggen under steriliseringsprosessen.

Overflaten på prosesstilkoblingen er mindre enn 0,8Ra som gjør den velegnet for bruk der det stilles strenge hygieniske krav.

Som opsjon kan den også leveres med elektropolert prosesstilkobling.

Det kompakte helsveisede designet er i syrefast stål AISI 316L, med EPDM tetning ihht 3-A sanitær standard 18.03 class I.

Transmitteren leveres med flere trykkområder fra -1 til 40 bar, og programmeres enkelt med Baumer flexprogrammer.

PBMH autoklave leveres i likhet med resten av Baumers produkter i en rekke tilkoblingsmuligheter mot prosessen. For høye temperaturer finnes også en versjon med kjølehals.

Flushmembran gir gode hygieniske egenskaper og bidrar til at transmitteren også takler forurensede medier.

Nøyaktigheten kan velges mellom 0,25% FS og 0,10%FS, og gjelder både hysterese, linearitet, repeterbarhet, spenn og nullpunkts kalibrering.Ytterligere informasjon finnes på www.sigum.no

Oppgraderer Toughfix-serien

IKM Instrutek presentere en oppgradering av ToughPIX II, et Ex-kamera utviklet av CorDEX som et direkte resultat av tilbakemeldinger fra kunder.

Les mer

ATEX-godkjent multidisplay

Sigum's multidisplay DFON, produsert av Baumer i Danmark er nå ATEX-godkjent. DFON displayet kan brukes på enhver 4-20 mA kilde f.eks. fra trykk, nivå, temperatur, turtall, eller mengdetransmittere.
Les mer

Nøyaktighet på ±0,10%

Emerson Process Management introduserer målere for gass densitet og spesifikk gravitasjon. Micro Motion er kjent som ledende på leveranser av flowmåling av typen Coriolis.
Les mer

Portabel hybrid mengdemåler

Sigum AS lanserer Dynasonics® DXN, en portabel hybrid mengdemåler som kan benyttes etter Doppler eller transittid-prinsippet. Dette gir stor fleksibilitet med hensyn til bruksområde og medier.
Les mer