Vibrerende nivåvakt ned til -196°C

Den nye VEGASWING 66 som forhandles av Hypteck har imponerende ytelsesevner: den gir deg pålitelig funksjonalitet ved temperaturer fra -196 til 450 °C og trykk fra vakuum til 160 bar.
Trykk og temperatur har tidligere vært en begrensende faktor, bl.a. i applikasjoner med gass i væskeform, f. eks. LNG-anlegg. Med Swing 66 kan vi nå utnytte de tekniske fordelene til dette måleprinsippet også i disse applikasjonene, noe som igjen vil bidra til å øke driftssikkerheten.

Siden måleprinsippet er så å si uavhengig av mediets egenskaper er det knapt noen begrensinger for bruksområdet. Dette måleprinsippet vil fungere pålitelig som nivåvakt også ved varierende egenskaper på mediet, f.eks. ved endring i egenvekt. Det er heller ikke behov for justering ved idriftsettelse. Swing 66 har også integrert selvovervåkningsfunksjoner som igjen kvalifiserer instrumentet for SIL2-applikasjoner.

Swing 66 kan selvfølgelig leveres med de vanlige godkjenningene for bruk i eksplosjonsfarlige områder, f.eks. Atex og FM. Vi har også skipsgodkjenning så det er i praksis ingen begrensinger for hvor dette instrumentet kan benyttes. Swing 66 i standardversjon har 74 mm innstikkslengde, vi kan selvfølgelig også levere den i ønsket lengde opptil 3 meter.

Mer informasjon er tilgjengelig på: http://www.vega.com/en/Switching_Vibration_Vibration_Level_Switch_VEGASWING66.htm

Eller www.hypteck.no

Oppgraderer Toughfix-serien

IKM Instrutek presentere en oppgradering av ToughPIX II, et Ex-kamera utviklet av CorDEX som et direkte resultat av tilbakemeldinger fra kunder.

Les mer

ATEX-godkjent multidisplay

Sigum's multidisplay DFON, produsert av Baumer i Danmark er nå ATEX-godkjent. DFON displayet kan brukes på enhver 4-20 mA kilde f.eks. fra trykk, nivå, temperatur, turtall, eller mengdetransmittere.
Les mer

Nøyaktighet på ±0,10%

Emerson Process Management introduserer målere for gass densitet og spesifikk gravitasjon. Micro Motion er kjent som ledende på leveranser av flowmåling av typen Coriolis.
Les mer

Portabel hybrid mengdemåler

Sigum AS lanserer Dynasonics® DXN, en portabel hybrid mengdemåler som kan benyttes etter Doppler eller transittid-prinsippet. Dette gir stor fleksibilitet med hensyn til bruksområde og medier.
Les mer