AVEVA_photo_Control-Room_crop

Vil øke verdien AVEVA Select Scandinavia gir til sine kunder

Wonderware Scandinavia bytter navn til AVEVA Select Scandinavia

Samtidig utvides samarbeide med AVEVA. Etter 20 år under navnet Wonderware Scandinavia, starter nå et nytt kapittel som AVEVA Select Scandinavia. Alliansen med AVEVA er nok en bekreftelse på selskapenes solide og langvarige samarbeid. Som AVEVA Select-partner kan Wonderware Scandinavia levere hele AVEVAs produktportefølje av ledende industrielle programvareløsninger for økt bærekraft og lønnsomhet. 

Som autorisert AVEVA Select-partner får AVEVA Select Scandinavia fordeler av AVEVAs omfattende programvareportefølje, slik at de kan hjelpe organisasjoner med å akselerere sin digitaliseringsreise. Med AVEVAs Engineering-løsninger kan de hjelpe kunder med å effektivt levere komplekse prosjekter til rett tid og innenfor budsjettrammene. AVEVA Operations optimaliserer forsyningskjeden, øker driftseffektiviteten og forbedrer samarbeide i organisasjonen. AVEVA Select Scandinavia kan også gi kunder og samarbeidspartnere det de trenger for å balansere driftskostnader og risiko, og dermed optimere resultatene sine med AVEVA Asset Performance Management.

"AVEVA Select-partnerskapet vil øke verdien AVEVA Select Scandinavia gir til sine kunder og samarbeidspartnere ved å gjøre det mulig for dem å optimere driften og oppnå bedre resultater. Ved hjelp av banebrytende teknologi, inkludert kunstig intelligens (AI), Industrial Internet of Things (IIoT), Big data, skyløsninger og ulike hybridløsninger, vil AVEVA Select Scandinavia kunne bistå organisasjoner med å ta resultatforbedringer til et helt nytt nivå, sier Georges Millet, EMEA Partners Vice President, AVEVA.

Vår førsteprioritet er å alltid være på forkant av teknologiutviklingen, ved å tilby en omfattende og førsteklasses portefølje av industriell programvare for våre kunder og samarbeidspartnerne. Det var derfor lett å si ja da AVEVA Group valgte oss som offisiell AVEVA Select-partner,” sier Peter Karlsson, General Manager AVEVA Select Scandinavia.

WonderwareScandinavia-2020-Peter Karlsson-300.jpg

Som AVEVA Select Scandinavia kan vi tilby kunder og samarbeidspartnere hele AVEVA-porteføljen. Wonderware og Plant SCADA (tidligere Citect SCADA) er velkjente innenfor automatiseringsbransjen, og med den utvidede porteføljen vil vi nå også ha løsninger tilgjengelig for Enbgineering og optimalisering.

Om AVEVA Select Scandinavia

Nytt navn – Samme kjerne – Og mer.

AVEVA Select Scandinavia (tidligere Wonderware Scandinavia) er en eksklusivt distributør, sertifisert opplærings- og serviceleverandør for AVEVAs industrielle programvareportefølje i Norge, Sverige og Danmark. Med et tydelig mål om å tilby innovative programvareløsninger gjør AVEVA Select Scandinavia det mulig for kundene å bli best i klassen innen smart industri, infrastruktur og bygg.

AVEVA Select omfatter hele porteføljen på over 100 løsninger, med eldre varemerker som Wonderware og Citect.

Mer om AVEVA Select Scandinavia: www.scandinavia.avevaselect.com

Om AVEVA

AVEVA er en global leder innen industriell programvare og en driver bak digitale endringer og bærekraft. Ved å knytte kraften bak informasjon og kunstig intelligens til menneskelig innsikt gjør AVEVA det mulig for team å bruke data til å skape ny verdi. Dette kaller vi resultatintelligens. AVEVAs omfattende porteføljer bidrar til å gi mer enn 20 000 industriselskaper smartere teknikk, bedre drift og mer bærekraftig effektivitet. AVEVA støtter kundene sine gjennom et pålitelig økosystem med mer enn 5500 samarbeidspartnere og 5700 sertifiserte utviklere verden over. Selskapet har hovedkontor i Cambridge i Storbritannia og mer enn 6500 ansatte og 90 kontorer i over 40 land.

Les mer på www.aveva.com

 

AMNYTT 03 2022 kolasj crop

AMNYTT 03 2022 er publisert

Fremtidens samfunn krever kompetente borgere. Det gjelder en rekke yrker som lærere, helsepersonell og ikke minst teknologer. Vi må hele tiden minne samfunnet på behovet for at vi i Norge har nok teknologer. Skal de politiske målsettinger om et grønt skifte nås, som er nødvendig, er en av de aller viktigste forutsetninger for å lykkes å utdanne nok teknisk personell.

les mer...
Oktober 2021Eaton

Eaton lanserer vedlikeholdsfrie HLR-halvlederreleer

Møter høye krav til både levetid og koblingshastighet

Eatons nye HLR-halvlederreleer er kompakte, lydløse og veldig nøyaktige, men først og fremst vedlikeholdsfrie og driftssikre. Eaton utvider sin produktportefølje innen elektriske koblingsløsninger med et nytt produkt som heter HLR-halvlederreleer.

les mer...
Smart 3 crop

Smart Industri er fylt opp

Utstillingen har nå nådd målet med å ha en vekst på 30 %

Messe arrangøren, Maskingrossisternes Forening, opplyser at påmeldingen til årets messe er bedre enn forventet. Det ble planlagt med en vekst på 30 prosent fra forrige arrangement om var i 2019. I skrivende stund er økningen på 40 prosent. Prosjektleder Bente Austad opplyser at det kun er få ledige plasser igjen.

les mer...
Radar Andøya crop

Radarovervåkning av steinsprang på Andøya

Ti av ti testballer som ble sluppet ut fra toppen av fjellet,

Cautus Geo har etablert radarovervåkning av steinsprang på Andøya. – Vi gjennomfører et pilotprosjekt. Det ser positivt ut, sier geolog Sølve Utstøl Pettersen i Nordland fylkeskommune. Cautus Geo er et av Europas ledende teknologifirmaer innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø.

les mer...