AVEVA_photo_Control-Room_crop

Vil øke verdien AVEVA Select Scandinavia gir til sine kunder

Wonderware Scandinavia bytter navn til AVEVA Select Scandinavia

Samtidig utvides samarbeide med AVEVA. Etter 20 år under navnet Wonderware Scandinavia, starter nå et nytt kapittel som AVEVA Select Scandinavia. Alliansen med AVEVA er nok en bekreftelse på selskapenes solide og langvarige samarbeid. Som AVEVA Select-partner kan Wonderware Scandinavia levere hele AVEVAs produktportefølje av ledende industrielle programvareløsninger for økt bærekraft og lønnsomhet. 

Som autorisert AVEVA Select-partner får AVEVA Select Scandinavia fordeler av AVEVAs omfattende programvareportefølje, slik at de kan hjelpe organisasjoner med å akselerere sin digitaliseringsreise. Med AVEVAs Engineering-løsninger kan de hjelpe kunder med å effektivt levere komplekse prosjekter til rett tid og innenfor budsjettrammene. AVEVA Operations optimaliserer forsyningskjeden, øker driftseffektiviteten og forbedrer samarbeide i organisasjonen. AVEVA Select Scandinavia kan også gi kunder og samarbeidspartnere det de trenger for å balansere driftskostnader og risiko, og dermed optimere resultatene sine med AVEVA Asset Performance Management.

"AVEVA Select-partnerskapet vil øke verdien AVEVA Select Scandinavia gir til sine kunder og samarbeidspartnere ved å gjøre det mulig for dem å optimere driften og oppnå bedre resultater. Ved hjelp av banebrytende teknologi, inkludert kunstig intelligens (AI), Industrial Internet of Things (IIoT), Big data, skyløsninger og ulike hybridløsninger, vil AVEVA Select Scandinavia kunne bistå organisasjoner med å ta resultatforbedringer til et helt nytt nivå, sier Georges Millet, EMEA Partners Vice President, AVEVA.

Vår førsteprioritet er å alltid være på forkant av teknologiutviklingen, ved å tilby en omfattende og førsteklasses portefølje av industriell programvare for våre kunder og samarbeidspartnerne. Det var derfor lett å si ja da AVEVA Group valgte oss som offisiell AVEVA Select-partner,” sier Peter Karlsson, General Manager AVEVA Select Scandinavia.

WonderwareScandinavia-2020-Peter Karlsson-300.jpg

Som AVEVA Select Scandinavia kan vi tilby kunder og samarbeidspartnere hele AVEVA-porteføljen. Wonderware og Plant SCADA (tidligere Citect SCADA) er velkjente innenfor automatiseringsbransjen, og med den utvidede porteføljen vil vi nå også ha løsninger tilgjengelig for Enbgineering og optimalisering.

Om AVEVA Select Scandinavia

Nytt navn – Samme kjerne – Og mer.

AVEVA Select Scandinavia (tidligere Wonderware Scandinavia) er en eksklusivt distributør, sertifisert opplærings- og serviceleverandør for AVEVAs industrielle programvareportefølje i Norge, Sverige og Danmark. Med et tydelig mål om å tilby innovative programvareløsninger gjør AVEVA Select Scandinavia det mulig for kundene å bli best i klassen innen smart industri, infrastruktur og bygg.

AVEVA Select omfatter hele porteføljen på over 100 løsninger, med eldre varemerker som Wonderware og Citect.

Mer om AVEVA Select Scandinavia: www.scandinavia.avevaselect.com

Om AVEVA

AVEVA er en global leder innen industriell programvare og en driver bak digitale endringer og bærekraft. Ved å knytte kraften bak informasjon og kunstig intelligens til menneskelig innsikt gjør AVEVA det mulig for team å bruke data til å skape ny verdi. Dette kaller vi resultatintelligens. AVEVAs omfattende porteføljer bidrar til å gi mer enn 20 000 industriselskaper smartere teknikk, bedre drift og mer bærekraftig effektivitet. AVEVA støtter kundene sine gjennom et pålitelig økosystem med mer enn 5500 samarbeidspartnere og 5700 sertifiserte utviklere verden over. Selskapet har hovedkontor i Cambridge i Storbritannia og mer enn 6500 ansatte og 90 kontorer i over 40 land.

Les mer på www.aveva.com

 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.