Krohne VA-meter SIL 2 crop

VA-meter er en kosteffektiv mengdemåler som benytter et mekanisk måleprinsipp

VA-metere oppgradert til SIL2

I mai 2013 ble 2. utgave av IEC 61508 utgitt. Dette medførte at de aller fleste VA-meterene på markedet fikk en lavere sikkerhetsklassifisering, typisk ved å gå fra SIL2 til SIL1. Fra KROHNE ble H250 M4 eneste VA-meter med SIL2.

I en ny uavhengig evaluering fra exida har DK32, DK34 and DK37/M8M fått tilbake sin SIL2 godkjenning ihht IEC 61508-2:2010. Dette gjelder for versjonene med sikkerhetsbryter SJ2-SN og for standard bryter SC2-NO. Mekanisk flow-regulator og flens adapter kan også benyttes. 

Dette styrker vår posisjon innen sikkerhetsapplikasjoner. Vi har nå flere muligheter til å benytte VA-meter, også i enklere måleapplikasjoner, der det allikevel er krav til høy funksjonssikkerhet og SIL2.

VA-meter er en kosteffektiv mengdemåler som benytter et mekanisk måleprinsipp. Måleinstruemtet egner seg godt for både gasser og væsker. Instrumentet har gjerne mekanisk visning og kan opereres uten tilført spenning. Instrumentet kan også bestykkes med digital visning, analog mA utgang og digitale bryterfunksjoner. VA-metere fra KROHNE kan benyttes i sikkerhetsapplikasjoner (SIL).

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...