Omron OleMartin crop

Europeiske organisasjonen har sitt eget utvikling- og produksjonsanlegg

To nye medarbeidere hos Omron

Den 1. mars økte Omron staben med to nyansettelser. Det er ansatt en ny distriktsansvarlig med base i Trondheim. I tillegg økes kapasiteten for å bedre kontakten med distributører og grossister.

Den ene heter Espen Kalstad er 47 år og skal jobbe som Salgsingeniør i Trondheim. Utdanning han er fra Trondheim Ingeniørhøgskole, automatiseringsteknikk . Praksis: maskinbygging, prosess og offshore E&I disiplin

Den andre heter Ole Martin Bøe er 32 år gammel og skal jobbe som Distribution Manager med ansvar for distributørene og grossister. Av utdanning har han et fagbrev i Serviceelektronikk og en Bachelor i Innovasjon, kreativitet og forretningsutvikling fra Markedsh øyskolen i Oslo. Bøe kommer fra en stilling som Key Account Manager i Norautron AS, en EMS produsent i Vestfold. Hos Omron skal han jobbe sammen med våre norske distributører og hjelpe disse med salg av Omrons produkter og løsninger.
Omron Espen 500.jpg
Om Omron

Omron ble etablert i 1933 og ledes av president Yoshihito Yamada. Firmaet har mer enn 37 000 ansatte i 36 land som arbeider for å tilby produkter og tjenester til kunder innen blant annet industriell automasjon, elektronikk og helsevesen. Selskapet har hovedkontor i Japan (Kyoto), Asia (Singapore), Kina (Hongkong), Europa (Amsterdam) og USA (Chicago). Den europeiske organisasjonen har sitt eget utvikling- og produksjonsanlegg, og tilbyr lokal kundesupport i alle europeiske land.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.