TCS gen AI crop

TCS lanserer nytt satsningsområde for generativ KI i samarbeid med AWS

Etter å ha gitt 150 000 konsulenter opplæring i generativ KI tar TCS neste steg ved å lansere et nytt forretningsområde i samarbeid med AWS. De skal ta i bruk rammeverk for ansvarlig utvikling av KI samt selskapets innovasjonshubber (Pace Ports™) for å bygge et bredt tilbud til ulike bransjer.

Tata Consultancy Services (TCS) lanserte nylig et eget forretningsområde innen generativ kunstig intelligens (KI) i samarbeid med Amazon Web Services (AWS). Hensikten er å hjelpe kunder dra nytte av det fulle potensialet i KI samt AWS sine tjenester innen generativ KI. Dette skal hjelpe kunder med å transformere ulike deler av verdikjeden for å oppnå gode forretningsresultater og vekst.

På verdensbasis har generativ KI allerede fanget oppmerksomheten til fleste virksomheter, også her i Norge. TCS var tidlig ute med å hjelpe kunder på tvers av ulike fagområder med å utforske relevante bruksområder for generativ KI gjennom flere pilotprosjekter verden over.

150 000 TCS-konsulenter har fått opplæring innen generativ KI

For å bistå kunder ytterligere har TCS investert i opplæring for 150 000 ansatte i generativ KI. TCS jobber nå med å videreutvikle denne ekspertisen ved å sertifisere over 25000 ansatte i AWS sine generativ KI-tjenester i tillegg til lanseringen av det nye forretningsområdet for generativ KI.

Gjennom dette forretningsområdet skal TCS hjelpe virksomheter med å velge ut og raskt skalere løsninger til spesifikke forretningsbehov og transformere organisasjoner ved hjelp av AWS sine tjenester, som Amazon Bedrock. Konsulenter i TCS kan bistå kunder med å utforske de beste bruksområdene for KI i deres forretningskontekst og eksperimentere i fellesskap rundt generativ KI-drevne løsninger.

Dette samarbeidet kan blant annet finne sted på TCS sine ulike innovasjons- og forskningshubber, kalt TCS Pace Ports™. Disse finnes i flere større byer, som New York, Pittsburgh, Toronto, Amsterdam og Tokyo. Her kan teamet dra nytte av arbeidet utført av akademiske forskere og oppstartsbedrifter fra TCS sitt innovasjonsnettverk.

– For å gjøre generativ KI-implementering effektiv og trygg må vi tilnærme oss teknologien på en helhetlig måte på tvers av flere dimensjoner. Dette inkluderer kreativitet, produktivitet og forretningsverdi. Gjennom investeringen i å bygge opp kompetanse innen generativ KI, samarbeidet med AWS og vår kunnskap knyttet til kundenes forretning kan vi hjelpe dem med å realisere potensialet som finnes i generativ KI, for å drive vekst og transformasjon, sier Krishna Mohan, Deputy Head, TCS AI.Cloud unit.

itSMF SigMa crop

En viktig møteplass for AI og digital transformasjon

Signe-Marie ser frem til å ta i mot folk til workshops og på itSMF-konferansen

Vi er på full fart inn i en ny teknologisk revolusjon. Deet er ingen tvil om at kunstig intelligens er en disruptiv teknologi – som vi må forhode oss til. På itSMF-konferansen 6 vil over 30 internasjonale eksperter ta for seg både problematiske sider og de enorme mulighetene som oppstår i den digitale tidsalderen.

Emerson ASCO_327C_Group crop

Emerson-magnetventil med høy strømning øker pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet. Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. 

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Karsten Moholt crop

IKM KJØPER Karsten Moholt AS og Aquamarine AS

IKM Gruppen AS har signert en avtale med Remold Invest AS om kjøp av 100% av aksjene i Moreld AS med datterselskaper, herunder Karsten Moholt AS og Aquamarine AS. Moreld AS er etter salget av flere virksomheter og en omstrukturering omdannet til et holdingselskap som eier selskapene Karsten Moholt AS, Aquamarine AS, Teknisk AS, More Holdco KM AS, AO Holdco AS og More Asset AS. Disse selskapene omsatte for 470 MNOK i 2023 (ureviderte tall).