Graphic Group Mensch & Medien Gm

Strømforsyninger for ekstreme miljøforhold

Den nye strømforsyningen TRIO Power i tredje generasjon er nå for første gang tilgjengelig med beskyttelseslakk på kretskortet. Det muliggjør pålitelig bruk også ved ekstreme miljøforhold. Tredje generasjon strømforsyninger setter ny standard innen maskinteknikk. 

De er kompakte, robuste, pålitelige og imponerer med sin enkle håndterbarhet. Grunnet kretskort med beskyttelseslakk sørger den nye strømforsyningen for høy anleggstilgjengelighet også ved ekstreme miljøforhold. Lakkeringen gir beskyttelse mot støv, korrosiv gass og luftfuktighet. Svikt som følge av korrosjonsbetinget krypstrøm og elektrokjemisk migrering blir også forhindret.

De nye strømforsyningene TRIO Power frigjør plass grunnet smal byggbredde og muligheter for direkte rekkeplassering. Den minimale byggdybden tilrettelegger for installering i små 125 mm hus. Videre imponerer strømforsyningene med særdeles enkel håndtering: Push-in-tilkoblingsteknikken tilrettelegger for rask og enkel installering uten bruk av verktøy. Integrerte merkefelter gir enkel BMK- og strømkretsmerking. Et lettforståelig idriftsettingskonsept gjør enhetene klare til bruk på kort tid. Potensiometrenes mekaniske låsemekanisme gjør dem også manipuleringssikre. Strømforsyningene har i tillegg smarte diagnostikkmuligheter. Multicolor-LED-er og samlekontakt signaliserer alle relevante tilstander som DC OK, overlast og kortslutning. Dynamisk Boost (150 % / 5 s) gjør at også vanskelig last kan startes. Den sterke utgangskarakteristikken med opptil 960 W utgangseffekt i 1 AC og 3 AC gjør at også kapasitiv last kan lades uten problemer.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...