JFKnudtzen ID-PIC-v1-836P-D1NMGA14PP-D4 crop

Smarte sensorer – fra Sensor til Sky

JFKnudtzen AS tilbyr og leverer komplette og integrerte løsninger som sømløst kan kobles sammen. Smart sensor konseptet gjør dette mulig på en enkel måte. Selskapets partner Rockwell Automation har produktportefølje som gjør slike løsninger mulig.

Intelligente sensorer, innovativt design og robuste komponentvalg, sikrer deg riktig data i lang tid fremover. Vi tilbyr og lagerfører et bredt spekter av induktive og kapasitive givere, fotoceller, ultralydgivere, endebrytere, encodere, RFID, IO-link, 3D kamera, for å nevne noe.

For ytterligere informasjon, se; www.jfknudtzen.no

OM JFKnudtzen

JFKnudtzen er autorisert distributør for Rockwell Automation. JFKnudtzen – totalleverandør innen det profesjonelle elektro- og automatiseringsmarkedet i Norden. Siden 1955 har JFKnudtzen levert kvalitetsprodukter innen koblingsteknikk, industriautomasjon, kapslinger, energi, merkesystem, verktøy og ledningsmateriell.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...