GuardLinkjpsd_l crop

Når systemet feiler eller blir utløst, kan det være vanskelig å finne årsaken

Sikkerhet og diagnostikk i samme kabel

Ved hjelp av GuardLink, som forhandles av JFKnudtzen, får du både sikkerhets- og diagnostisk informasjon via samme kabel. Dette gjør feilsøking til en enkel oppgave og du sparer både tid og frustrasjon.

Hvorfor skal du velge GuardLink?

Seriekobling av inngangsenheter til sikkerhet er vanlig praksis i sikkerhetsrelaterte kontrollsystemer. Når systemet feiler eller blir utløst, kan det være vanskelig å finne årsaken grunnet mangel på diagnostisk informasjon.

Å tilby diagnostikk krever vanligvis ekstra ledninger, økt kompleksitet og økt installasjonstid. GuardLink forenkler dette ved å gi sikkerhets- og diagnostisk informasjon via samme kabel.

Denne informasjonen er koblet til et sikkerhetsrelé og bruker et EtherNet/IP-nettverksgrensesnitt, og overføres enkelt til kontrollsystemet for økt diagnostikk.


GuardLink ™ gir tilgang til diagnostiske data for sikkerhetsenhetene.

  • Ingen konfigurasjon er nødvendig, med kabling gjennom standard kabler med M12-kontakter.
  • Opptil 32 sikkerhetsinnganger kan være koblet i serie over 1000 m (30 m mellom forgrening).
  • GuardLink støtter tilkobling av sikkerhetsenheter med enten elektromekanisk eller solid-state sikkerhetsutganger.
  • Fjernlås, statusindikasjon, tilbakestilling og tilbakestilling av feil på sikkerhets-enheter kan oppnås.
  • Sertifisert for applikasjoner opp til og med PLe Cat 4 (ISO 13849-1) og SIL 3 (IEC 62061).

For ytterligere informasjon, klikk her

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...