Schneider collage_PowerTag_Flex_NSX crop

Kan måle til og med 63 A og er egnet for montasje i eksisterende installasjoner

Schneider Electric utvider PowerTag-familien

Verdens minste trådløse energimåler PowerTags suksess har ført til at Schneider Electric nå utvider sortimentet. - Med introduksjonen av PowerTag FLEX og PowerTag for NSX energimålere blir det enda enklere å skaffe seg full oversikt over strømforbruket, sier Offer Manager Odd Arvid Kleven.

PowerTag FLEX trådløs energimåler

leveres som 1+N og 3+N utførelse og kan benyttes på komponenter som ikke har 18 mm modulbredde, eller der standard PowerTag fysisk ikke kan monteres.
PowerTag FLEX er utstyrt med korte ledninger og kan dermed monteres på for eksempel 3-modul-jordfeilautomater, brytere, kontaktorer, og så videre. PowerTag FLEX kan måle til og med 63 A og er perfekt for montasje i eksisterende installasjoner.

PowerTag for NSX trådløs energisensor

er utviklet for effektbrytere og lastbrytere inntil 630 A. PowerTag for NSX leveres i fire versjoner: 3- og 4-pol for Schneider Electrics effekt- og lastbrytere til og med 250 A, samt 3- og 4-pol for Schneider Electrics effekt- og lastbrytere til og med 630 A. PowerTag for NSX passer også på forrige generasjons effektbryter Compact NS, samt INS/INV lastbrytere.

Både PowerTag FLEX og PowerTag for NSX er tilrettelagt for innhenting av data via Schneider Electric Smartlink gateway, som gir eieren av installasjonen tilgang til verdifull data installasjonen. PowerTag-ene benyttes sammen med Schneider Electric Smartlink SI D Gateway for tilkobling til byggets SD anlegg

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...