Schneider ANNA_OLSEN crop

Ser frem til å bli godt kjent med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere

Schneider Electric utvider industri-salgsteamet på Sunnmøre

Anna Laila Olsen fra Ulsteinvik er ansatt i Schneider Electric som salgsingeniør med fokus på løsninger for maskinbyggere (OEM Solutions Sales Engineer) på Sunnmøre. Anna Laila Olsen (42 år) kommer fra stillingen som salgsingeniør/Service Sales Specialist i ABB Marine & Ports, Divisjon Industrial Automation, 

Hos ABB hadde hun ansvar for proaktivt salg av komponenter, kostnadskontroll samt oppfølging av kunder og leverandører.  

Hun har også ervervet erfaring fra sin tid som salgsleder innen fiskeri fra Frøystad AS og 10 år i Rolls-Royce Marine. Her arbeidet hun som salgsingeniør, ansvarlig for teknisk salg med fokus på utvalgte seismikk- og subsea-kunder.

Olsens bachelorgrad i eksportmarkedsføring med økonomi og ledelse fra NTNU i Ålesund (Høgskolen i Ålesund) kommer godt med i et internasjonalt konsern som Schneider Electric.

- Gjennom mine tidligere arbeidsplasser har jeg opplevd Schneider Electric som en pålitelig samarbeidspartner, og det så ut som en attraktiv arbeidsplass. Så dette føles for meg som en unik mulighet til å være med og bidra til det grønne skiftet i et selskap som leder an innen feltet. Jeg gleder meg til å tilby våre kunder en mulighet til å optimalisere drift og oppnå økt energieffektivitet. Det er svært motiverende å skape noe som gir både økt lønnsomhet og direkte positiv klimaeffekt, sier Anna Laila Olsen.

- Jeg ser frem til å bli godt kjent med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere og til å bidra med min kompetanse til å kommersialisere fantastiske produkter og løsninger. Jeg ser frem til å skape et godt miljø på en fin arbeidsplass, poengterer hun.

- Jeg synes for øvrig at det er flott at Schneider Electric jobber for økt mangfold og ønsker å rekruttere flere kvinner innen teknologistillinger. Fra forrige arbeidsgiver fikk jeg kjennskap til kvinnenettverket Oda, som er Nordens ledende nettverk for kvinner i «tech». Schneider Electric er platinumpartner i Oda. Sammen jobber de tett, strategisk og målrettet i det viktige arbeidet med å skape en bedre kjønnsbalanse i teknologibransjen.

Anna Laila Olsen er gift og har en sønn på 9 år. Hun er glad i hytte- og familieliv og i friluftsaktiviteter som fiske, ski og fjellturer.

Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

les mer...
Krohne nyansatt crop

Krohne Instrumntation styrker ledelsen, og satser mot det grønne skiftet

Krohne Instrumentation har den glede av å presentere Kjetil Rabba som er nyansatt hos oss. Han skal jobbe som Direktør forretningsutvikling innen det grønne markedet med fokus på nye prosjekter som hydrogen og biogass. Samt batteriproduksjon og Karbonfangst.

les mer...
Wago Sandberg crop

WAGO styrker IT kompetansen

Thomas Sandberg er ansatt for å hjelpe kundene våre finne morgendagens løsninger innen IT og nettverksløsninger.  Sandberg har 30 års IT-erfaring innen infrastruktur som servere, nettverk, virtualisering og sikkerhet.

les mer...