Schneider cluster_New_crop

Fleksibiliteten gjør at man enkelt kan tilpasse tavlene etter behov

Schneider Electric lanserer ABN ESPRO, smartere fordelingstavler

ABN ESPRO modulære skap for eldistribusjon fra Schneider Electric ble utviklet i 2013 som et svar på bransjens behov for mer fleksible tavler for eldistribusjon. ABN ESPRO tavlesystem er bygget for å tilfredsstille de høyeste kvalitetsstandardene og gi optimal ytelse.

Nøkkelegenskaper:

  • Leveres som ferdige skap eller som byggesett ≤ 630A.
  • Innfelt- eller på vegg- samt gulvskap
  • Isolasjonsklasse: Klasse 1 og Klasse 2
  • Utviklet av eksperter og testet i henhold til strenge standarder.
  • Godkjent og testet med Schneider Electrics produkter og løsninger.

Hvorfor velge ESPRO

ESPRO-systemets fleksibilitet gjør at man enkelt kan tilpasse tavlene etter behov.

  • Smart tysk design med snappemekanismer og integrert monteringsbeslag tillater installasjon med lite eller ingen verktøy
  • Veggskapene opptar minimalt med plass, men byr på god plass til ledninger
  • ESPRO distribusjonssystemer er kompatible med Schneider-Electric komponenter og er testet med Schneider Electric-utstyr i henhold til EN61439.

 ABN - ny partner av Schneider Electric - har over 60 års erfaring som Tysklands ledende leverandør av systemer for elektrisk distribusjon og måleutstyr. Den mellomstore familiedrevne bedriften ABN, som er et av Schneider Electrics nylige strategiske oppkjøp, er kjent for kvalitet, service og nytenkning. Selskapene utfyller hverandre, og samarbeidet bringer sammen det beste av deres ressurser, kompetanse og erfaring. Målet er å tilby kunder et bredere spekter av løsninger for elektrisk distribusjon og -måling som fører til smartere, påliteligere og mer effektive elektriske installasjoner med overlegen ytelse.

Eplan Efficiency_Studie_4_0_Integrated_User crop

Rapport viser potensial i “Engineering 4.0”

Delvis automatisering av tekniske prosesser oppnår et optimalt kostnad/fordel

European 4.0 Transformation Center (E4TC) på RWTH Aachen Campus har undersøkt den strategiske digitaliseringen av design- og kontrollteknologi og den tekniske utformingen av maskiner og anleggssystemer.

les mer...
Iot oversikt crop

Hvordan orientere seg i jungelen av nyheter

Utviklet for å gi deg en rekke praktiske ideer

Nye, avanserte automatiseringsteknologier dukker stadig opp innen Industrial Internet of Things (IIoT), Industry 4.0 og smart produksjon. Og selv om fremveksten av disse nye mulighetene kan være spennende, kan det være lett å miste synet på hva som fikk deg til å undersøke dem i utgangspunktet.

les mer...
ABB 3000 timer Sub crop

ABB demonstrerer verdens første undervannskraftsystem, signaliserer en ny epoke offshore

Kan gjøres med en enkelt kabel med lite eller intet vedlikehold i opptil 30 år

ABBs banebrytende undervanns kraftdistribusjonssystem og omformerteknologi er kommersielt levedyktig viser en 3000-timers gruntvannstest. Det gir unikt potensial for renere, tryggere og mer bærekraftig olje- og gassproduksjon.

les mer...
Flow-Teknikk Tricor-230k crop

Kan erstatte flere ulike instrumenter

Leveres i 3 forskjellige serier

Tricor coriolis flowmeter, som forhandles av Flow-Teknikk, måler masse-flowen, volumgjennomstrømning , temperatur og tetthet, og kan dermed erstatte flere ulike måleinstrumenter.

les mer...