Balluff Temperatursensor mit Display crop

De er enkle å installere

Robuste sensorer for småskala prosessteknologi

Detekterer temperaturer ved bruk av direkte mediekontakt. Balluff utvider sitt utvalg av sensorer for temperaturdeteksjon via mediekontakt, for eksempel i hydraulisk kraft. Nytt er temperatursensoren med display, en temperatur-transmitter, så vel som en PT1000-sensor.

Modellen uten display er spesielt kompakt og vibrasjonsbestandig, mens versjonene med det dreibare og svært lesbare displayet gir høy driftssikkerhet og fleksibel installasjon. Avhengig av modell, er BFT-sensorene utstyrt med PNP-bryterutganger, analoge signaler 0 ... 10V/4..20mA eller fungerer som en PT1000-sensor. De er enkle å installere ved å tre inn i prosessen ved hjelp av en standard prosesskonnektor med G- og PT-tråder. Integreringen krever kun en 4-polet M12-kontakt på sensoren. Kontinuerlig overvåking av prosessmedier på maskiner og utstyr er et viktig bidrag til å ivareta sikkerheten. Verdier som må opprettholdes, er trykk, nivå og temperatur. Når du for eksempel i et hydraulisk system trenger å overvåke temperaturen på hydraulikkvæsken, kan du gjøre dette på en pålitelig måte ved hjelp av våre temperatursensorer for BFT-medier. Overvåking av temperaturen i hydraulikksløyfen sikrer korrekt væskeviskositet og dermed den beste maskinytelsen. Kritiske prosessforhold som en temperaturgrense kan styres direkte via bryterutgangen. En analog utgang viser kontinuerlig måleresultater. BFT-temperatursensorene skiller seg også ut når det gjelder overvåking av kjølevann, smøremidler og trykkluft, noe som gjør dem ideelle for en rekke bruksområder.

Norsk forhandler er Elteco AS.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.