Phoenix Johnny crop

Phoenix Contact utvider salgsstaben

Phoenix Contact har nå ansatt en ny ressurs til salgsavdelingen. Johnny Iversen (50) fra Bergen er nå ansatt i rollen som Sales Responsible Smart Engineering And Production (SEAP). Johnny har 19 års erfaring fra tavlebyggerbransjen, som han også har fagbrev i, der 14 av årene ble gjennomført som prosjektleder i Coronel og Eid Elektro.

Johnny vil ha kontor i Bergen, og vil jobbe i tett dialog med kollegaene i området Vest-, Midt- og Nord-Norge. Hovedansvaret vil være tavlebyggere, men det vil også være naturlig å presentere konseptet (SEAP) for andre type kunder i området.

«Jeg ser frem til å jobbe hos Phoenix Contact som Sales Responsible Smart Engineering And Production (SEAP), hvor jeg kan bruke mine erfaringer fra elektrofaget, men også som salgsrepresentant. Her skal jeg bidra til å synliggjøre smarte og gode produkter og løsninger fra Phoenix til en bransje jeg har god kjennskap til.

Jeg skal gjøre mitt ytterste for å være en god samarbeidspartner for kundene til Phoenix Contact, samtidig som jeg vil representere Phoenix Contact med seriøsitet og gode verdier som selskapet er kjent for.»

Phoenix Contact ønsker Johnny Iversen velkommen og ser frem til et økt fokus på Smart Engineering and Production.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.