Phoenix Johnny crop

Phoenix Contact utvider salgsstaben

Phoenix Contact har nå ansatt en ny ressurs til salgsavdelingen. Johnny Iversen (50) fra Bergen er nå ansatt i rollen som Sales Responsible Smart Engineering And Production (SEAP). Johnny har 19 års erfaring fra tavlebyggerbransjen, som han også har fagbrev i, der 14 av årene ble gjennomført som prosjektleder i Coronel og Eid Elektro.

Johnny vil ha kontor i Bergen, og vil jobbe i tett dialog med kollegaene i området Vest-, Midt- og Nord-Norge. Hovedansvaret vil være tavlebyggere, men det vil også være naturlig å presentere konseptet (SEAP) for andre type kunder i området.

«Jeg ser frem til å jobbe hos Phoenix Contact som Sales Responsible Smart Engineering And Production (SEAP), hvor jeg kan bruke mine erfaringer fra elektrofaget, men også som salgsrepresentant. Her skal jeg bidra til å synliggjøre smarte og gode produkter og løsninger fra Phoenix til en bransje jeg har god kjennskap til.

Jeg skal gjøre mitt ytterste for å være en god samarbeidspartner for kundene til Phoenix Contact, samtidig som jeg vil representere Phoenix Contact med seriøsitet og gode verdier som selskapet er kjent for.»

Phoenix Contact ønsker Johnny Iversen velkommen og ser frem til et økt fokus på Smart Engineering and Production.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.