Pepperl nye crop

Grete Omre Henriksen (t. v.) og Jack Middleton (t. h.)

Pepperl + Fuchs styrker staben

Pepperl + Fuchs øker staben med to personer. Begge har erfaring fra automatiseringsbransjen og vil tilføre selskapet nyttig erfaring.

Jack Middleton er 27 år og har fagbrev i Automatiseringsfaget. Deretter tok han en Bachelor i elektro med hovedvekt på informatikk og automatisering. Han kommer nå fra stilling som prosjektingeniør i ABB.

Grete Omre Henriksen er ansatt i stillingen etter Arve Svela Nikolaisen som har gått av med pensjon. Grete har lang erfaring fra automatiseringsbransjen og kommer fra stilling som Product Manager i HF DANYKO.

Om

Pepperl+Fuchs ble grunnlagt i 1945 av Walter Pepperl og Ludwig Fuchs som et lite radioreparasjonsverksted i Mannheim. Fra 1948 ekspanderte man inn i industrimarkedet, og det førte til utviklingen av verdens første induktive, berøringsløse giver i 1958, og verdens første transistoriserte egensikre forsterker.

Fra denne spede begynnelsen har utviklingen ført til at vi nå er en verdenledende produsent innen sensorteknologi, egensikre produkter og utstyr for eksplosjonsbeskyttelse. Vi er stolte av vårt firma, vår historie, vår fantastiske utvikling, der innovasjon og nære kunderelasjoner har stått i fokus hele tiden.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.