PAREU922_Hand_valve crop

En uavhengig testinstans så og sertifiserte alle fabrikktestene

Parker mottar ISO 15848-1 klasse C-lavutslippssertifisering for industrielle kule- og nåleventiler

Parker Hannifin, verdensledende innen bevegelses- og styringsteknologi, presenterer en serie ventiler som er testet i henhold til ISO 15848-1 klasse C, en standard som fastsetter måle-, test- og kvalifiseringsprosedyrer for utslipp fra industrielle ventiler. 

Klasse C-ventiler utfyller Parkers eksisterende løsninger for de strengere lekkasjehastighetsbetegnelsene i klasse A og B, samtidig som de minimerer investeringen som kreves av kunden.

For selskaper som driver innenfor kjemisk, petrokjemisk eller naturgassbransjen, er miljømål, offentlige forskrifter og anleggs-/arbeidersikkerhet blant begrunnelsene for å minimere utslipp til atmosfæren fra industrielle ventiler. En uavhengig testinstans så og sertifiserte alle fabrikktestene.

For å oppnå ISO 15848-1 klasse C-sertifisering må en ventil påvise mindre enn en viss lekkasjehastighet over et forhåndsdefinert antall operasjoner (sykluser). I tillegg må ventilen holde seg innenfor denne grensen mens den tåler forhåndsdefinerte temperatursvingninger. Både Parker Hi-Pro-kuleventiler og nåleventiler i H-serien oppfylte kriteriene, og er nå sertifisert i henhold til ISO 15848-1 klasse C. Hi-Pro-kuleventilen gjennomførte en test på 205 sykluser ved en testtemperatur på -50 °C, og oppnådde en lekkasjehastighet i tetningens spindelsystem på 1,2 x 10-6 og en test på 205 sykluser ved en testtemperatur på +160 °C, og oppnådde en lekkasjehastighet i tetningens spindelsystem på 1,0 x10-6. Nåleventilen i H-serien gjennomgikk en test på 205 sykluser ved romtemperatur, og oppnådde en lekkasjehastighet i tetningens spindelsystem på 2,0 x10-6. Begge ventilene ble testet med helium som testmedium.

Parkers Hi-Pro-kuleventiler i klasse C med høy ytelse gir kaldarbeidstrykk på opptil 414 bar, noe som gir 100 % bobletett avstenging og kontinuerlig repeterbar ytelse. Med en ekte todelt, kvalitetssikret design blir lekkasjeveiene i konstruksjonen redusert til et minimum. Samme kvalitet, pålitelighet og verdi er tilgjengelig fra Parkers H-serie med håndventiler i klasse C med nålemønster, som tillater presis strømningsregulering for en rekke medier til bruksområder med lav strømning. Som standard har nåleventilene metall-til-metall-seter for å sikre 100 % bobletett avstenging.

Begge ventilseriene har helintegrerte rørtilkoblinger som benytter enten Parkers overlegne fordel med proprietære A-LOK® (to hylser) eller CPI™ (enkelt hylse). Denne viktige tekniske funksjonen legger ikke bare til rette for rask installasjon, men eliminerer også behovet for koniske gjenger og gjengetetningsmiddel og, i sin tur, potensialet for en ekstern lekkasjebane. Dette kan redusere de totale utslippene ytterligere.

En annen teknisk funksjon ved ventilene som støtter ISO 15848-1 klasse C-akkreditering, er en robust utforming av pakning rundt spindelen. Spindelen inne i industrielle ventiler er en bevegelig del, så et solid tetningskonsept rundt er avgjørende for å hindre lekkasjer under bevegelse og for å tåle antallet sykluser og temperatursvingningene som er oppgitt i ISO 15848-1 klasse C-standarden.

Med denne utviklingen kan prosessanlegg, systemintegratorer og naturgassdistributører dra nytte av Parker ISO 15848-1 klasse C-sertifiserte kule- og nåleventiler, som bidrar til å minimere utslipp og øke sikkerheten.
 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.