Phoenix Andre crop

Nyansettelse hos Phoenix Contact

André Sømme Brumoen er ansatt som Marketing Solution Responsible hos Phoenix Contact. Stillingen innebærer fokus på annonsering og øke synligheten til Phoenix Contact eksternt, samt bistå salgsavdeling og marked ved kommunikasjon.

En viktig oppgave er å hjelpe kunden til å finne smarte løsninger basert på komponenter satt i system.

Yrkeserfaring og faglig bakgrunn

Brumoen er utdannelse som elektriker Gr. L og har tidligere jobbet 5 år for BTA Elektro som elektriker Gr. L. Han tok deretter videre utdanning og har en bachelor fra Handelshøyskolen BI i Markedsføringsledelse med vekt på digital markedsføring. Jobbet deretter som Content Producer for Nordic Choice Hotels.

Phoenix LindaKobergAlbertsen crop

Phoenix Contact økte staben under pandemien

Har 10 års erfaring fra K/S Ilmenittsmelteverket og Tinfos Titan & Iron

Linda Koberg Albertsen ble ansatt som salgsansvarlig region øst i desember 2020 og har måtte tåle å være ny under nedstengningen i store deler av 2021. Allikevel har hun løst rollen godt og ser frem til å være kundenes hovedkontakt i videre. 

les mer...
Matek ny crop

Matek Samson øker staben

Aleksander Nygaard er ansatt som salgsingeniør ved Matek-Samson Regulering AS i Skien. Aleksanders primære oppgaver vil være salg og support med utstrakt kundekontakt.

les mer...
Beckhoff nye crop

Beckhoff Automation øker teknisk stab i vest

Kenneth Janson (t.v.) Fredrik Eftestøl og Kim Kiltveit (t. h.)

Beckhoff Automation har en stadig økende kundemasse og har derfor ansatt Fredrik Eftestøl som applikasjonsingeniør i Stavanger fra 1. september

les mer...
Schneider ANNA_OLSEN crop

Schneider Electric utvider industri-salgsteamet på Sunnmøre

Ser frem til å bli godt kjent med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere

Anna Laila Olsen fra Ulsteinvik er ansatt i Schneider Electric som salgsingeniør med fokus på løsninger for maskinbyggere (OEM Solutions Sales Engineer) på Sunnmøre. Anna Laila Olsen (42 år) kommer fra stillingen som salgsingeniør/Service Sales Specialist i ABB Marine & Ports, Divisjon Industrial Automation, 

les mer...