Kuka Emanuel crop

Digitale løsninger blir en stadig viktigere del av det totale tjenestetilbudet

Ny sjef for kundeservice hos KUKA Nordic, spesialist innen digitale løsninger

KUKA Nordic styrker organisasjonen og ansetter Emanuel Hauptmann som den nye Manager Customer Service. Han etterfølger Conny Olsson, som går av med pensjon etter ni på KUKA.

Emanuel Hauptmann vil være en del av KUKA Nordics ledergruppe og han vil være ansvarlig for selskapets ettermarkedsavdeling som selger og leverer tjenester relatert til service, simulering, programmering og utdanning. Han kommer fra en lignende tjeneste hos Volvo Busser, hvor han også jobbet med utvikling av digitale kundeløsninger.
 - Våre digitale løsninger blir en stadig viktigere del av det totale tjenestetilbudet og vi ser at i tillegg til ledelse vil Emanuel bidra sterkt med sin erfaring innen digitale tjenester, sier Jonas Glimdén, administrerende direktør i KUKA Nordic.

Som et viktig supplement til andre kundetjenester introduserer KUKA flere og flere digitale løsninger på forskjellige områder, for eksempel skybaserte systemer for overvåking av kundenes roboter.
- Vi er glade for å ønske Emanuel velkommen til oss. Han vil være et verdifullt tilskudd til oss og våre kunder og en pådriver for å fortsette utviklingsarbeid for kundeserviceområdet, konstaterer Jonas Glimdén.

Om KUKA Nordic Norway

KUKA er et globalt automatiseringsselskap med omsetning på rundt 3,2 milliarder euro og omtrent 14 200 ansatte. Som en av verdens ledende leverandører av intelligente
automatiseringsløsninger tilbyr KUKA kundene alt de trenger fra en enkelt kilde: fra roboter og celler til helautomatiserte systemer i de fleste markeder slik som, bilindustri, elektronikk,
generell industri, forbruksvarer, e-handel / detaljhandel og helsesektoren.

Konsernet har hovedkontor i Augsburg, Tyskland.

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.