12 Schneider Havard_Hultgren crop

Har god oversikt og praktisk erfaring fra næringen

Ny segmentsjef akvakultur i Schneider Electric

Skal fremme «akvakultur 4.0» for økt bærekraft og lønnsomhet i fiskeoppdrett. Håvard K. Hultgren, 34 år fra Melbu i Vesterålen, fastboende i Trondheim, begynte 1. juni som Aqua Segment Manager i Schneider Electric Norge. Her vil han lede energi- og automatiseringsspesialistens satsning innen akvakultur.

Hultgren har utdanning med spesialisering i havbruksdrift, forretningsdrift og ledelse. Hans akvakulturbakgrunn omfatter ti år i kommersielle roller og senest som markedsanalytiker i AquaGen AS, en ledende genetikkleverandør til den globale oppdrettsindustrien. Før det igjen ervervet han praktisk erfaring med næringen fra Nordlaks, en av de største familieeide, ikke børsnoterte lakseoppdretterne.

Samlet sett har Hultgren god oversikt og praktisk erfaring fra næringen, helt fra starten med produksjon av stamfisk og rogn, gjennom de ulike fasene av laksens liv og frem til høsting og bearbeidede produkter.

- Det føles kjempespennende å gå fra bioteknologi til tech. Det er et nytt terreng for min egen del og jeg gleder meg veldig til å få kommet skikkelig i gang, sier Hultgren.

- Schneider Electric er en stor og spennende aktør med global erfaring innen Industri 4.0 og energieffektivisering. Gjennom ulike kanaler leverer selskapet flere fremtidsrettede løsninger til akvakulturbransjen. Fokuset til Schneider Electric er rettet mot å tilføre akvakultur økt lønnsomhet, produktivitet og bærekraft gjennom digitalisering, noe bransjen har veldig behov for, fortsetter han.

- Vi er veldig fornøyde med å ha fått Håvard Hultgren med på laget, sier Yngvar Ødegaard, VP for industriautomasjon i Schneider Electric Norge.
- Vi håper han vil hjelpe oss med å bringe Schneider Electric nærmere fiskeoppdretterne og samtidig ser vi frem til å introdusere ham til potensialet som ligger i vår teknologi. «Akvakultur 4.0» kan definitivt styrke fiskeoppdrettsnæringen og utgjøre et konkurransefortrinn uten sidestykke, som gir Norge muligheten til å være i forkant av verdens utvikling innen feltet, avslutter Ødegaard.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.