Matek Jan Fredrik crop

Ny salsingeniør hos Matek-Samson Regulering AS

Jan Fredrik Mikkelsen er ansatt som salgsingeniør hos Matek-Samson Regulering AS. Han er 31 år gammel fra Skien, bor sammen med samboer og en sønn på 6 år. Han har tatt fagbrev i både Automasjon og prosess / kjemi.

I løpet av 11 år har han skaffet seg en bred erfaring fra prosess industrien i Grenland i bedrifter som Bilfinger for Yara, Ineos Rafnes som både operatør og automatiker, i tillegg til senior teknikker for forskningsbedriften Norner.

Jeg ser frem til å bli godt kjent med mine kollegaer, kunder og samarbeidspartnere og til å bidra med min kompetanse til å kommersialisere fantastiske produkter og løsninger for Matek Samson, sier Mikkelsen.

 

Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

les mer...
Krohne nyansatt crop

Krohne Instrumntation styrker ledelsen, og satser mot det grønne skiftet

Krohne Instrumentation har den glede av å presentere Kjetil Rabba som er nyansatt hos oss. Han skal jobbe som Direktør forretningsutvikling innen det grønne markedet med fokus på nye prosjekter som hydrogen og biogass. Samt batteriproduksjon og Karbonfangst.

les mer...
Wago Sandberg crop

WAGO styrker IT kompetansen

Thomas Sandberg er ansatt for å hjelpe kundene våre finne morgendagens løsninger innen IT og nettverksløsninger.  Sandberg har 30 års IT-erfaring innen infrastruktur som servere, nettverk, virtualisering og sikkerhet.

les mer...