Matek Jan Fredrik crop

Ny salsingeniør hos Matek-Samson Regulering AS

Jan Fredrik Mikkelsen er ansatt som salgsingeniør hos Matek-Samson Regulering AS. Han er 31 år gammel fra Skien, bor sammen med samboer og en sønn på 6 år. Han har tatt fagbrev i både Automasjon og prosess / kjemi.

I løpet av 11 år har han skaffet seg en bred erfaring fra prosess industrien i Grenland i bedrifter som Bilfinger for Yara, Ineos Rafnes som både operatør og automatiker, i tillegg til senior teknikker for forskningsbedriften Norner.

Jeg ser frem til å bli godt kjent med mine kollegaer, kunder og samarbeidspartnere og til å bidra med min kompetanse til å kommersialisere fantastiske produkter og løsninger for Matek Samson, sier Mikkelsen.

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.