Siemens Klippenberg crop

Gleder meg til å utvikle selskapet videre,

Nils Klippenberg ny toppleder i Siemens AS, Norge

Nils Klippenberg er ny administrerende direktør i Siemens AS, Norge. Klippenberg, som har hatt lederroller i Siemens siden 2007, vil nå ha to sentrale posisjoner i selskapet. Den nyansatte toppsjefen kommer fra stillingen som direktør for Smart Infrastructure i Siemens Norge og Norden, en rolle han skal fortsette i, i tillegg til rollen som toppsjef i Norge. 

Jeg ser frem til arbeidet med å lede Siemens AS i Norge og er både stolt og ydmyk over å få muligheten til å lede en av Norges fremste kompetansebedrifter. 

Nils Klippenberg, administrerende direktør i Siemens AS; – Siemens har allerede en sterk posisjon i det norske markedet. Jeg gleder meg til å utvikle selskapet videre, og til å bidra til et mer bærekraftig Norge gjennom økt elektrifisering, digitalisering og automatisering.

Klippenberg trekker frem kunnskapsrike og dyktige medarbeidere i Siemens som selskapets viktigste ressurs i tiden fremover.

Grønn teknologi og smarte løsninger

I kraft av sin rolle som styreleder for Elektro og Energi i Norsk Industri, la Klippenberg nylig fram rapporten «Energy Transition Norway 2020» som DNV GL på oppdrag har utarbeidet. Rapporten viser svart på hvitt at Norge er langt unna å nå egne klimamål. Selv mener Klippenberg at vi har store muligheter til å videreutvikle Norge i en grønnere retning og ønsker at Siemens skal være en foregangsvirksomhet for dette.  

– Norge når ikke klimamålene i 2030. Vi gjør det heller ikke i 2050 med dagens tilnærming. Vi trenger både at politikere og næringsliv satser på og benytter seg av smarte løsninger og grønn teknologi. Teknologien eksisterer allerede, det handler om å ta den i bruk, sier Klippenberg. 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.