NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

I tillegg til hans utdanningsbakgrunn, har Jostein også en rekke personlige kvalifikasjoner som gjør ham til en sterk kandidat for enhver stilling. Han er ikke bare teknisk anlagt og har en kreativ tilnærming til problemløsning, men han har også utmerkede kommunikasjonsferdigheter og har vist evnen til å bygge gode kunderelasjoner i sine tidligere stillinger.

Jostein er også en ivrig fisker, fotograf og videograf, og har erfaring med både redigering og dronepiloting. Han har også en lidenskap for matlaging og friluftsliv, noe som viser at han har evnen til å balansere sin tekniske kompetanse med personlige interesser og lidenskaper.

Jeg tror at Josteins tidligere arbeidserfaring også er veldig verdifull. Som kundekonsulent i Checkin har Jostien blitt kjent med hvordan å håndtere, utbedre, og rapportere kvalifikasjoner til IT system som er tett knyttet opp til kunders bruk. Som IT-konsulent i Dyreparken fikk han være med på å håndtere, tilrettelegge og korrigere parkens IT system  tett knyttet opp til Parkens app og kassesystemer. Som en tekniker i UiA Hjelp, hadde han selvstendig ansvar for tekniske produksjonsoppgaver og var ansvarlig for materiell og rutiner knyttet til bruk av materiellet. Som sekretær og IT-ansvarlig ved en kiropraktisk klinikk, jobbet Jostein med kundebehandling og booking, samt behandling av klinikkens IT-system. Han konstruerte også en online booking-tjeneste for å videreutvikle bedriftens online tjenester. Som selger ved Optimera/Montér, hadde han erfaring med kundeservice og salg, varemottak og vareeksponering.

Alt i alt tror jeg at Jostein er en sterk kandidat for enhver stilling innen informasjonsteknologi eller relaterte felt. Hans tekniske kompetanse, personlige kvalifikasjoner og erfaring i ulike arbeidsmiljøer viser at han er en allsidig og tilpasningsdyktig person som er klar for nye utfordringer.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...
AMNYTT 2023 02 kolsj crop

AMNYTT 02 2023 er publisert

Digitalisering er ikke et mål, men er reise sier en ledende leverandør. Norsk Industri følger opp med en podkast om; Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

les mer...