Matek nye crop

Ine Flathus (t. h.) og Stian Kvaal (t. v.)

Matek Samson regulering øker staben

Salgsstaben får forsterkning både i Skien og i Stavanger. To nye medarbeidere, en med erfaring fra landbasert industri og en som har lang erfaring fra offshore rettet virksomhet.

Ine Flathus har gått Gass- og Energiteknologi (tidligere kjemilinja) på Høgskolen i Sørøst-Norge og ble i 2014 utdannet prosessingeniør. Hun er 27 år, oppvokst på Nordagutu og bor i Skien.

Flathus har jobbet som prosjektingeniør og prosjektleder etter utdannelse.

Ine Flathus er ansatt som salgsingeniør ved Matek-Samson Regulering AS i Skien. Hun er utdannet prosessingeniør, har vært prosjektingeniør i PeWe Entreprenør tidligere. Hennes primære oppgaver vil være salg og support med utstrakt kundekontakt, blant annet innen landbasert industri.
– Med Ine på laget forsterker vi organisasjonen ytterligere for å kunne yte best mulig service og support til både nye og eksisterende kunder, sier salgssjef Ole Johan Kabbe i en kommentar.

 

Stian Kvaal er ansatt som business unit manager på avdelingskontoret i Stavanger.

Kvaal har 26 års erfaring fra olje- og gassbransjen, og har arbeidet innen ventilbransjen siden 1994.

Hans bakgrunn er allsidig og jeg har arbeidet med mange forskjellige oppgaver innenfor ventilbransjen, med roller som:

  • Mekanisk vedlikehold og sertifisering av ventiler on-offshore
  • Verkstedformann.
  • Salgs og kontrakts koordinator
  • Prosjekt ledelse
  • Kvalitet (QA) og HMS ledelse
  • Teknisk salgsstøtte
  • Teknisk sjef

Ettersom min bakgrunn kommer fra mekanikker faget, har jeg ofte en praktisk tilnærming til virksomheten i tillegg til den teoretiske delen. Dette opplever jeg som viktig, og i mange tilfelle helt nødvendig, for å lykkes innenfor ventilindustrien.

Kvall har tidligere jobbet for selskap som; BD Oil & Gas, Petrolvalves, Score AS, Mento Valve for å nevne noen.

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.