Matek nye crop

Ine Flathus (t. h.) og Stian Kvaal (t. v.)

Matek Samson regulering øker staben

Salgsstaben får forsterkning både i Skien og i Stavanger. To nye medarbeidere, en med erfaring fra landbasert industri og en som har lang erfaring fra offshore rettet virksomhet.

Ine Flathus har gått Gass- og Energiteknologi (tidligere kjemilinja) på Høgskolen i Sørøst-Norge og ble i 2014 utdannet prosessingeniør. Hun er 27 år, oppvokst på Nordagutu og bor i Skien.

Flathus har jobbet som prosjektingeniør og prosjektleder etter utdannelse.

Ine Flathus er ansatt som salgsingeniør ved Matek-Samson Regulering AS i Skien. Hun er utdannet prosessingeniør, har vært prosjektingeniør i PeWe Entreprenør tidligere. Hennes primære oppgaver vil være salg og support med utstrakt kundekontakt, blant annet innen landbasert industri.
– Med Ine på laget forsterker vi organisasjonen ytterligere for å kunne yte best mulig service og support til både nye og eksisterende kunder, sier salgssjef Ole Johan Kabbe i en kommentar.

 

Stian Kvaal er ansatt som business unit manager på avdelingskontoret i Stavanger.

Kvaal har 26 års erfaring fra olje- og gassbransjen, og har arbeidet innen ventilbransjen siden 1994.

Hans bakgrunn er allsidig og jeg har arbeidet med mange forskjellige oppgaver innenfor ventilbransjen, med roller som:

  • Mekanisk vedlikehold og sertifisering av ventiler on-offshore
  • Verkstedformann.
  • Salgs og kontrakts koordinator
  • Prosjekt ledelse
  • Kvalitet (QA) og HMS ledelse
  • Teknisk salgsstøtte
  • Teknisk sjef

Ettersom min bakgrunn kommer fra mekanikker faget, har jeg ofte en praktisk tilnærming til virksomheten i tillegg til den teoretiske delen. Dette opplever jeg som viktig, og i mange tilfelle helt nødvendig, for å lykkes innenfor ventilindustrien.

Kvall har tidligere jobbet for selskap som; BD Oil & Gas, Petrolvalves, Score AS, Mento Valve for å nevne noen.

 

Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

les mer...
Krohne nyansatt crop

Krohne Instrumntation styrker ledelsen, og satser mot det grønne skiftet

Krohne Instrumentation har den glede av å presentere Kjetil Rabba som er nyansatt hos oss. Han skal jobbe som Direktør forretningsutvikling innen det grønne markedet med fokus på nye prosjekter som hydrogen og biogass. Samt batteriproduksjon og Karbonfangst.

les mer...