Vasskbart PC crop

En gjennomsnittlig arbeidsplass kan inneholde 400 ganger flere bakterier enn et

Lanserer vaskbart PC-tilbehør for å hjelpe bedrifter med å gjenåpne arbeidsplassen på en trygg måte.

Hygiene og sikkerhet er en topp prioritet for bedrifter og ansatte når vi nå begynner å komme tilbake til kontoret. Mange bedrifter og organisasjoner reduserer størrelsen på kontorlokalene og velger delte og hybride løsninger for minimal miljøpåvirkning, hvor det er praktisk mulig.

Å ha datarelatert utstyr og tilbehør som er kvalitetsmessig godt nok til å rengjøres med standard rengjøringsprodukter er ikke bare praktisk, men nødvendig. Kensingtons Pro Fit® vaskbart kablet tastatur og mus er nå tilgjengelig for sømløst å passe inn i nye kontormiljøer og understøtte bedrifters retningslinjer for en forsterket hygiene og beskyttelse av ansatte.

Da en gjennomsnittlig arbeidsplass kan inneholde 400 ganger flere bakterier enn et toalettsete¹, er det viktigere enn noen gang å kunne rengjøre datatilbehør. Både Kensington Pro Fit® vaskbart kablet tastatur og Pro Fit® vaskbar kablet mus tåler trygt å senkes ned i vann (så lenge USB -kontakten holdes tørr) og hyppig bruk av rensespray, noe som betyr at bakterier og virus ikke spres gjennom deling av kontorutstyr.

Tastatur og mus er en av de fem mest utsatte områder for krysskontaminering av dataprodukter og tilbehør, noe som gjør det viktig at de rengjøres regelmessig. Den vaskbare designen motstår søl og gjør rengjøringen enkel, tåler trygt å bli senket ned i vann eller hyppig bruk av rensespray.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...