Vasskbart PC crop

En gjennomsnittlig arbeidsplass kan inneholde 400 ganger flere bakterier enn et

Lanserer vaskbart PC-tilbehør for å hjelpe bedrifter med å gjenåpne arbeidsplassen på en trygg måte.

Hygiene og sikkerhet er en topp prioritet for bedrifter og ansatte når vi nå begynner å komme tilbake til kontoret. Mange bedrifter og organisasjoner reduserer størrelsen på kontorlokalene og velger delte og hybride løsninger for minimal miljøpåvirkning, hvor det er praktisk mulig.

Å ha datarelatert utstyr og tilbehør som er kvalitetsmessig godt nok til å rengjøres med standard rengjøringsprodukter er ikke bare praktisk, men nødvendig. Kensingtons Pro Fit® vaskbart kablet tastatur og mus er nå tilgjengelig for sømløst å passe inn i nye kontormiljøer og understøtte bedrifters retningslinjer for en forsterket hygiene og beskyttelse av ansatte.

Da en gjennomsnittlig arbeidsplass kan inneholde 400 ganger flere bakterier enn et toalettsete¹, er det viktigere enn noen gang å kunne rengjøre datatilbehør. Både Kensington Pro Fit® vaskbart kablet tastatur og Pro Fit® vaskbar kablet mus tåler trygt å senkes ned i vann (så lenge USB -kontakten holdes tørr) og hyppig bruk av rensespray, noe som betyr at bakterier og virus ikke spres gjennom deling av kontorutstyr.

Tastatur og mus er en av de fem mest utsatte områder for krysskontaminering av dataprodukter og tilbehør, noe som gjør det viktig at de rengjøres regelmessig. Den vaskbare designen motstår søl og gjør rengjøringen enkel, tåler trygt å bli senket ned i vann eller hyppig bruk av rensespray.

Omron ATC Barcelona1 crop

OMRON åpner dørene til fremtidens fabrikk med oppdatert automatiseringssenter i Barcelona

Utforske bruken av ny teknologi, for eksempel AI og industriell IoT

OMRONs første automatiseringssenter i Europa har nylig gjennomgått en stor ombygging og inkluderer nå et omfattende demonstrasjonsområde for innovative automatiseringsapplikasjoner. Takket være toppmoderne fjernforbindelser inviteres norske bedrifter inn i morgendagens digitale fabrikk.

les mer...
FG-Tech PressPhoto-IXARC-27mm

Ny encoder i Posital sin IXARC-familie – Kun 27mm lang

Sikrer pålitelig drift under våte og skitne forhold

Posisjons- og bevegelsessensor spesialisten POSITAL, som representeres av FG-Tech AS, har ett nytt familiemedlem i sin populære IXARC enkoder-familie med hus som kun er 27 mm langt. Denne reduserte lengden, kombinert med en diameter på bare 36 mm, betyr at disse superkompakte enhetene er ideelle plass for montering er begrenset.

les mer...
Trend cyber sikkerhet crop

Opplever at virksomheten går på akkord med cybersikkerhet

Går på akkord med egen cybersikkerhet til fordel for økt digitalisering

Fersk rapport fra Trend Micro avdekker et alarmerende behov for å diskutere forretningsrisiko så raskt som mulig. 15. november la IT-sikkerhetsselskapet Trend Micro, frem en rapport basert på ny forskning. I rapporten kommer det frem at hele 9 av 10 IT-beslutningstagere hevder at virksomheten deres er villig til å gå på akkord med egen cybersikkerhet til fordel for økt digitalisering, økt produktivitet eller andre mål. 

les mer...
Næringsminister MIL crop

Imponert over industrisamarbeid i Agder

MIL fungerer som en arena for samskaping og utvikling

– Dette var veldig nyttig for meg. Her er det mye å følge opp videre, sier den nye næringsministeren Jan Christian Vestre etter et innholdsfylt besøk på Mechatronics Innovation Lab (MIL) ved UiA. Vestre, som representerer Arbeiderpartiet, har som mål å besøke hundre bedrifter før jul.

les mer...