Krohne Atle Johansen crop

Har meget god kompetanse til å møte kunder

Krohne Instrumentation øker staben

Atle Johansen hadde første dag som salgsingeniør hos KROHNE Instrumentation 1. juni. Hans primære arbeidsoppgaver er kundebearbeiding med fokus mot prosessindustri. 

Han har mange års erfaring innen instrumentering i denne industrien og de siste elleve årene har han jobbet hos Process Partner AS. Kombinasjonen med god teoretisk utdannelse, fagbrev og mye praktisk erfaring som gir han meget god kompetanse til å møte våre kunder med.

De som kjenner Atle, forstår at vi i KROHNE er både stolte og glade for at han har valgt å komme til oss for å være med på å styrke vårt salgsteam.

Om Krohne

KROHNE Norway AS består av avdelingene KROHNE Instrumentation som leverer komplette løsninger innen instrumentering til det norske markedet og KROHNE Marine som leverer målesystemer basert på nivåradar og mengdemålere til det globale skipsmarkedet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En viktig ressurs for tavlebyggere og installatører

En del av hans rolle vil være å gi opplæring og holde foredrag

Han er kjent i bransjen og ble nylig ansatt i Schneider Electric i en støtterolle innen elkraftdistribusjon, med elsikkerhet som hjertebarn. Fredrik Aandal (36) fra Lillestrøm ble 1. august 2022 ansatt i Schneider Electric som PAE (Product Application Engineer).

les mer...
Krohne Anston service crop

KROHNE Instrumentation øker staben med ny serviceingeniør

Vi har gleden av å presentere vår nyansatte Anton Svanberg. Anton begynte hos oss 01. august som serviceingeniør. Han har lang fartstid i automatiseringsbransjen, arbeidet flere år offshore. Karrieren startet i 1992 hos Aker Engineering som automasjons ingeniør.

les mer...
Phoenix Solomon crop

Nyansettelse og rollendring i Phoenix Contact

Zigta er nyansatt for å ta over rollen som Produktspesialist

Phoenix Contact opplever vekst i flere områder og har nå utvidet staben. Sigbjørn Kongsli som hadde rollen som Produktansvarlig for Overspenningsvern og sikringer (BU SPT) har nå tatt en nyopprettet rolle hos Phoenix Contact som Produktspesialist for e-mobility og energi.

les mer...
Weidmuller Vika crop

Weidmüller øker staben og styrker kundesupport

Vika har erfaring fra kundeservice

For å styrke Weidmüller Norge sin kundesupport, ønsker vi Vika Rutmane velkommen til kundesupport for Norske markedet.

les mer...