Krohne Atle Johansen crop

Har meget god kompetanse til å møte kunder

Krohne Instrumentation øker staben

Atle Johansen hadde første dag som salgsingeniør hos KROHNE Instrumentation 1. juni. Hans primære arbeidsoppgaver er kundebearbeiding med fokus mot prosessindustri. 

Han har mange års erfaring innen instrumentering i denne industrien og de siste elleve årene har han jobbet hos Process Partner AS. Kombinasjonen med god teoretisk utdannelse, fagbrev og mye praktisk erfaring som gir han meget god kompetanse til å møte våre kunder med.

De som kjenner Atle, forstår at vi i KROHNE er både stolte og glade for at han har valgt å komme til oss for å være med på å styrke vårt salgsteam.

Om Krohne

KROHNE Norway AS består av avdelingene KROHNE Instrumentation som leverer komplette løsninger innen instrumentering til det norske markedet og KROHNE Marine som leverer målesystemer basert på nivåradar og mengdemålere til det globale skipsmarkedet.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.