Krohne Anston service crop

KROHNE Instrumentation øker staben med ny serviceingeniør

Vi har gleden av å presentere vår nyansatte Anton Svanberg. Anton begynte hos oss 01. august som serviceingeniør. Han har lang fartstid i automatiseringsbransjen, arbeidet flere år offshore. Karrieren startet i 1992 hos Aker Engineering som automasjons ingeniør.

Etter det har han vært ansatt i Goodtech og Petrojarl Knarr/Altera Infrastructure. 

Anton er utdannet ingeniør ved høyskolen i Narvik og har fagbrev som Automatiker fra Oscarsborg Videregående i Narvik.

Vi i KROHNE er veldig glade og takknemlige for at Anton har valgt å komme til oss. Hans mangeårige erfaring vil bli et positivt tilskudd til vår serviceavdeling.

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien. 

Erik Hansen Testdal

Ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact

Erik Hansen Testdal er ansatt som ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact. Erik (32) har en bachelor som elektroingeniør, med spesialisering innen industriell instrumentering fra NTNU Trondheim.

les mer...