Endress Johnny_Løff crop

Johnny André Løff ansatt som Business Driver Service & Solutions i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge er i sterk vekst og har ansatt Johnny André Løff som Business Driver Service & Solutions. Johnny tiltrådte den nye stillingen i mars og vil i rollen ha ansvaret for forretningsutvikling og salg innenfor Service og Solutions porteføljen.

Johnny har Fagbrev innen automasjon og har nå kommet tilbake til Endress+Hauser etter å ha jobbet 6 år i OneCo. Han har solid erfaring innen automasjon, forretningsutvikling og salg. Han kommer nå fra rollen som salgssjef automasjon i OneCo.

I Endress+Hauser vil Johnny ha ansvaret for å optimalisere kundereisen, og videreutvikle vår servicetjeneste (idriftsettelse, vedlikeholdsavtaler, flow-/trykk- og temperaturkalibrering. Han vil bistå våre kunder med å optimalisere vedlikehold og instrumentportefølje. Johnny vil også jobbe med vår skyløsning Netilion mot våre kunder i Norge.

 

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien. 

Erik Hansen Testdal

Ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact

Erik Hansen Testdal er ansatt som ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact. Erik (32) har en bachelor som elektroingeniør, med spesialisering innen industriell instrumentering fra NTNU Trondheim.

les mer...
Krohne Agnete crop

Krohne Instrumentation styrker markedsvirksomheten

Agnete N. Watndal

KROHNE Instrumentation har ansatt Agnete N. Watndal som ny markedskoordinator. Hun kommer fra tilsvarende stilling og har lang erfaring innen merkevarebygging. Watndal skal i sin stilling bidra til større synlighet av KROHNE produkter og tjenester innen instrumentering og automasjon. 

More...