JFKnudtzen innesalg crop

JFKnudtzen ønsker at alle våre skal ha en god kundeopplevelse, sier Kleven (t.v

JFKnudtzen oppretter ny avdeling innen forretningsutvikling, og innhenter ny kompetanse

Med spisset fokus på forretningsutvikling og kundeopplevelse, er Pål Magnus Hannisdal ansatt som leder på avdelingen, og med seg på laget har han Ole Jørgen Øvreberg.

Pål Magnus Hannisdal har 13 års erfaring fra elektrobransjen. Han er utdannet elektriker og elektroingeniør, og har jobbet med teknisk salg innen smarthus i ELKO, elbillading i Zaptec og automasjon i ABB de siste årene.

Han har også erfaringer innen produktutvikling, entreprenørskap og ledelse, da han under elektroingeniør-studiene startet egen bedrift som høstet flotte utmerkelser.

–  Jeg er veldig fornøyd med å starte i JFKnudtzen. Her er det hyggelige og flinke kolleger som har tatt meg godt imot. Jeg ser et stort potensiale i JFKnudtzen, med mange interessante produkter, leverandører og kunder. Det blir spennende å starte opp avdelingen for forretningsutvikling, og jeg ser frem til hvilke muligheter vi kan utnytte og jobbe videre med, sier Pål Magnus Hannisdal.

Pål Magnus Hannisdal er 30 år, og bor i dag på Lysaker.

Ole Jørgen Øvreberg har 12 års erfaring med teknisk salg mot prosessindustrien, VA og elektrobransjen. Han har tidligere jobbet hos Tyco Valves & Controls, Honeywell Process Solutions, Sigum Fagerberg og Axflow. Der har han hovedsakelig jobbet med ventiler, styringssystemer, automasjon og instrumentering.

– I JFKnudtzen har jeg blitt tatt godt imot av veldig hyggelige og faglig sterke kollegaer med masse erfaring. Her er vi så heldige å jobbe med veldig solide og veletablerte leverandører innen bransjen. Så jeg gleder meg til å introdusere meg selv, våre produkter og løsninger til våre kunder, sier Ole Jørgen Øvreberg.

Ole Jørgen Øvreberg er 39 år, og bor i dag på Hvalstrand i Asker.

Avdelingen for forretningsutvikling, skal gjennom aktiv bruk av digitale verktøy og tett kundeoppfølging, sørge for enda bedre kundeopplevelse, både for nye og eksisterende kunder. Avdelingen vil være lokalisert på Billingstad i Asker, og ambisjonene er å tilføre flere dyktige hoder i løpet av året.

–– I JFKnudtzen ønsker vi at alle våre kunder skal ha en god kundeopplevelse, uavhengig av hvor store de er, eller hvor mye de handler for. Tatt i betraktning at stadig flere kundesamtaler og kundemøter gjennomføres på Teams eller telefon, vil vi nå tilpasse oss kundenes ønsker og behov. Vi har over tusen kjøpende kunder, og med vår nye avdeling for forretningsutvikling, ønsker vi å nå ut til alle disse og gi dem en best mulig kundeopplevelse, sier Petter Kleven, Salgssjef i JFKnudtzen.

Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

les mer...
Krohne nyansatt crop

Krohne Instrumntation styrker ledelsen, og satser mot det grønne skiftet

Krohne Instrumentation har den glede av å presentere Kjetil Rabba som er nyansatt hos oss. Han skal jobbe som Direktør forretningsutvikling innen det grønne markedet med fokus på nye prosjekter som hydrogen og biogass. Samt batteriproduksjon og Karbonfangst.

les mer...