JFK Eivind crop

Erfaring fra bransjen og kjennskap med løsninger fra Rockwell Automation

JFKnudtzen øker staben

Eivind Torgersen er ansatt som Key Account Manager hos JFKnudtzen AS. Eivind vil hovedsakelig jobbe med salg av automasjonsløsninger til kunder og samarbeidspartnere, - for det meste i området fra Vestfold til Rogaland.

Han har erfaring fra bransjen og kjennskap som bruker av løsninger fra Rockwell Automation. Eivind vil være vår Rockwell Automation spesialist i området fra Vestfold til Rogaland, og være med på å øke den gode utviklingen vi har fått på denne satsingen.

Med ca. 20 års erfaring fra bransjen, og med utdanning som automasjonsingeniør og elektromontør, har Eivind en solid bakgrunn for å hjelpe deg med dine automasjonsløsninger. 

Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

les mer...
Krohne nyansatt crop

Krohne Instrumntation styrker ledelsen, og satser mot det grønne skiftet

Krohne Instrumentation har den glede av å presentere Kjetil Rabba som er nyansatt hos oss. Han skal jobbe som Direktør forretningsutvikling innen det grønne markedet med fokus på nye prosjekter som hydrogen og biogass. Samt batteriproduksjon og Karbonfangst.

les mer...