Eplan User_interface crop

Sparer tid innen design og fører til raske resultater

I skyen: Finn enhetsdata raskere og begynn å arbeide umiddelbart

Den nyeste versjonen av EPLAN Data Portal, som gir brukerne komponent- og enhetsdata for designkonstruksjon via nettet, ble lansert tidlig i juni 2020. Portalen er nå eksklusivt integrert i EPLAN ePulse-skyen.

Elektroingeniører og el-design-ingeniører velger enhetsdataene de trenger og kan overføre dem direkte til EPLAN-prosjektene, noe som reduserer arbeidsmengden innen design og sikrer standardiserte data for dokumentasjon. Med ett helt nytt brukergrensesnitt og smarte søke- og forslagsfunksjoner gjør dette portalen enklere, raskere og mer brukervennlig enn før.
 
Den nye EPLAN Data Portal lanseres, og dette nettbaserte programmet er utelukkende tilgjengelig i skymiljøet EPLAN ePulse. Brukere av den nåværende EPLAN Platform 2.9 kan gå inn på den etter å ha registrert seg på www.epulse.com, og de drar fordel av umiddelbar nettilgang til høykvalitets produktkataloger fra et stadig økende antall komponentprodusenter. Direktør for sky-masterdata Timm Hauschke sier: »Den direkte overføringen av dataene inn i EPLAN-dokumentasjonen reduserer kundenes designarbeid og øker kvaliteten på maskin -og anleggssystem-dokumentasjonen.» Alle løsninger forankret i EPLAN-plattformen går inn på nettjenesten i like store mengder.

Når målet enda raskere.
EPLAN har med sitt nye brukergrensesnitt gjort det enda enklere å bruke og navigere seg gjennom den omfattende mengden lagrede enhetsdata . En brukervennlig søkefunksjon som tilbyr rask og praktisk støtte. En forslagsfunksjon - for eksempel for produktgrupper, komponenter eller produsenter - har også blitt integrert, med utseende og stil som vanlige søkemotorer. Dette sparer tid innen design og fører til raske resultater. En annen praktisk fordel: Beregningsprogrammer som Rittal Therm eller velgere fra Schneider Electric, har alt blitt integrert i produsentens design, slik at det blir enklere å velge riktig produkt. Brukerne finner det de leter etter på en enda mer målrettet måte og kan oppdage brukbare tillegg eller alternativer med bare noen klikk.

Nåværende data i skyen
Integreringen av EPLAN Data Portal inn i EPLAN ePulse gir flere umiddelbare fordeler: oppdateringer kan importeres når som helst - i programmet selv eller i porteføljen på over tre hundre komponentprodusenter som tilbyr omkring én million enhetdata for direkte nedlasting. I tillegg kan mer enn 1,5 millioner enhetstyper kontaktes via integrerte konfiguratorer. En annen praktisk brukerfordel er at programvaren deres alltid er oppdatert i skymiljøet.

Standarden sikrer større datadybde
Standardiserte komponentdata er uunnværlige for å skape effektive prosesser. Standardiserte enhetsdata er påkrevd når kontrollskap blir designet i 3D, ledningslengder beregnes automatisk eller monteringsplater behandles av maskiner. Hauschke forklarer: »EPLAN Data Standard leverer velutprøvde klassifikasjonsstandarder for enhetsdata, for eksempel eCl@ss Advanced, ved å få dem til å passe til et praktisk formål. Det sikrer konsekvent bruk av data gjennom hele konstruksjons- og produksjonsprosessen - på veien mot en helt integrert verdikjede.» Brukere drar fordel av store tidsbesparelser som merkes fra begynnelsen av prosjektplanleggingen til idriftsettelse. Tross alt vises en enhet i ulike systemdiagrammer basert på en enhetlig datakilde - den eneste sannhetskilden.

 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.